Beyler Paralı KitPvP serverimize Modaretör + rehber alımı vardır.

MasterApp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru;Modaretör,Rehber.
Ad:
Soyad:
Tecrübelerin nelerdir ?
Alımlarımıza pluginerda eklenmiştir.

Son düzenleme:

MockZaylin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başvuru;Modaretör
Ad:İslam
Soyad:X
Neden bizimle çalışmak istiyorsun. Daha önce serverinizi görmedim. Benim Pvp serverlerine ilgim pek fazla oldugu için sizinle çalışmak isterim.
Tecrübelerin nelerdir ? 5 yıldır minecraft oynuyorum. şimdiye kadar birçok server gördüm ve birsürü plugin kullanımını biliyorum

BedirhanK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru: Moderetor
Ad:Bedirhan
Soyad:Karcı
Neden bizimle çalışmak istiyorsun.Bu Moderatorluk Bilgimi Göstermek Ve Youtube Kanalım İçin İçerik Üretmek (Begenirsem)
Tecrübelerin nelerdir ? 4 yıllık bir Minecraft Bilgim Var Bir Sürü Sunucuda Moderator Oldum Pluginlerle Ve Skriptlerle Aram Çok iyidir
Bir De Sunucu ipsi nedir?

MasterApp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba.İp'yi şu anda verememekteyiz çünkü serverimizde ne bir pl paketi nede map bulunuyor.

MasterApp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Bedirhan
Soyad:Karcı
Neden bizimle çalışmak istiyorsun.Bu Moderatorluk Bilgimi Göstermek Ve Youtube Kanalım İçin İçerik Üretmek (Begenirsem)
Tecrübelerin nelerdir ? 4 yıllık bir Minecraft Bilgim Var Bir Sürü Sunucuda Moderator Oldum Pluginlerle Ve Skriptlerle Aram Çok iyidir
Bir De Sunucu ipsi nedir?

Merhaba teklifinizi düşüneceğiz !

xKyle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru;Modaretör
Ad:Azat
Soyad:
Neden bizimle çalışmak istiyorsun.Swye katkı sağlamak için
Tecrübelerin nelerdir ? wand build plci skripter

MasterApp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru;Modaretör
Ad:İslam
Soyad:X
Neden bizimle çalışmak istiyorsun. Daha önce serverinizi görmedim. Benim Pvp serverlerine ilgim pek fazla oldugu için sizinle çalışmak isterim.
Tecrübelerin nelerdir ? 5 yıldır minecraft oynuyorum. şimdiye kadar birçok server gördüm ve birsürü plugin kullanımını biliyorum
İslam bey plugin kullanmayı bilmeniz bizim için iyi.Pluginer arıyorduk.Biraz test ettikten sonra pluginer olabilirsiniz iletişim için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başvuru; Modaretör
Ad: Oğuzhan
Soyad: çalışır
Neden bizimle çalışmak istiyorsun. KitPVP Serverlerınde çalışmak güzel olur pvp kitlesi ölüyor.
Tecrübelerin nelerdir ? Komud bilgim plugin bilgim vardır sadeçe skript yazamıyorum.
İyi forumlar.