Noobistan küçük dostane arkadaş sunucumuz

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba Konuya Giren Arkadaş. Ben İlker. Birkaç yıl önce düz dünyada ağaçlar olan bir biyomda hayatta kalma ve topraktan yaptığımız evlerde yaşamamızdan dolayı noobistan adında bir sunucu yaptık. Şimdi tekrardan o sunucuyu açtık ve sizlerle fotoğrafları paylaşıp düşüncelerinizi almak istiyorum.
Öncelikle oldukça klasik bir başlangıç yapıp resimdeki gibi topraktan evler yaptık.

Şuanda gelişip nether end ve benzeri yerlere ulaşmış olsada o zamanlar odundan itemler kullanıyorduk.
Sonradan eklediğimiz op pluginler sayesinde daha iyi ve hızlı gelişmemizi sağladık. Şuanki halimiz ise oldukça iç açıcı.

Oldukça aktifiz ve sürekli oynayıp geliştiriyoruz. Herkesde op olmasına rağmen neredeyse hiç hile yapılmıyor çünkü birbirimize güveniyoruz ve neredeyse aktif zamanımızda 7 kişi açık oluyor. Arkadaşımız olmak isterseniz sizi de bekleriz!

sametalbyrk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
alım olacakmı servera

oynamak için
discord adresim minecraft takımı#9574

Son düzenleme:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Baya bir şeyler yapmışsın,toprak evler yerine meşe odunundan yapsan fena olmaz. :)

YsmePro37o48y06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu bilmemde ben araba çalacam vermezlerse gaçıracam
anlayan anladı :D Bu arada serverda binalar yap uzun bitane burj khalifa yap yeter :ASD

sametalbyrk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Baya bir şeyler yapmışsın,toprak evler yerine meşe odunundan yapsan fena olmaz)
ONCE TOPRAK SONRA ELMAS :):):):):):)

HandoLeNN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim Gibi Noob'lar Için çok güzel bir sunucu.
Katılmak için nereyi imzalıyoruz :)