İyi günler WorldGuard Plsi Hakkında Sorun Yaşıyorun.

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle İyi günler. İyi Akşamlar. WG Attığım yerlerde oyuncular Tabelaya Basamıyor ama sandık vs. Açabiliyorlar Yani Flag : use Çalışmaktadır. ama Sadece izinleri olsa da olmasa da Tabelaya Tıkladıklarında Örnek 1vs1 Arenasına giriş Yapamamaktadırlar. Yardim Ederseniz Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

JinQ78

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Önce permleri kontrol et olmadıysa tabelaya basınca gelen hata vs. bir şey varsa paylaş

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
wg nin farklı permleri de var sadece use ile bitmiyor olay, wiki sine bir göz atın nedemek istediğimi anlayacaksınız. Sadece wg ile ilgilide olmayabilir mesela spawnprotect 16 açık ise spawnın belirlendiği noktayı oyuncular kıramaz bu gibi durumları incelemeniz gerekli.

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
wg nin farklı permleri de var sadece use ile bitmiyor olay, wiki sine bir göz atın nedemek istediğimi anlayacaksınız. Sadece wg ile ilgilide olmayabilir mesela spawnprotect 16 açık ise spawnın belirlendiği noktayı oyuncular kıramaz bu gibi durumları incelemeniz gerekli.
o zaman güzel kardeşim yardım eder misin ? nelere bakmam gerekiyor ?

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Önce permleri kontrol et olmadıysa tabelaya basınca gelen hata vs. bir şey varsa paylaş
hmm. olabildiği kadar araştırdım. herhangi bir yerden hata gelmiyor. sadece op açabiliyor oyuncu açamamak ta normal olarak nasıl bir şey den dolayı açamıyorlar anlamadım önüme gelen tüm izinleri yapmaya çalıştım yine sonuç başarısız. :(