WinterNovus
Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar sunucu günceldir.
Teşekkür ederiz güzel yorumunz için.Bence hiçbir sıkıntı yok sunucuda gayet güzel. Oynadığım en iyi Türk Factions sunucu diyebilirim.
Yan Hesaplardan Yorum Yapmaktan Artık sıkılmadınmı Hepsi yeni katılmış 1 mesajı 2 mesajı var boşuna kendini üste çıkarmaya çalışma sunucuya girmeden şunu diyebilirimki yan hesaplardan yorum yapıp oooo çok güzel bir sunucu diyip sunucunun ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyorsunTeşekkür ederiz, güzel yorumunuz bize güç veriyor!
Yan Hesaplardan Yorum Yapmaktan Artık sıkılmadınmı Hepsi yeni katılmış 1 mesajı 2 mesajı var boşuna kendini üste çıkarmaya çalışma sunucuya girmeden şunu diyebilirimki yan hesaplardan yorum yapıp oooo çok güzel bir sunucu diyip sunucunun ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyorsun
Evet edeceğim çünkü mesaj atanların hepsinin nickleri çakma ve her nasılsa ilk forumdaki mesajı senin sunucunda olumlu yorum yapmak ilginçEğer bir sorun olduğunu düşündüysen forum yetkilisine şikayet edebilirsin.
Yap bakalım, ne kadar güzel!Evet edeceğim çünkü mesaj atanların hepsinin nickleri çakma ve her nasılsa ilk forumdaki mesajı senin sunucunda olumlu yorum yapmak ilginç
Merhaba dostum, belli ki birileri canını acıtmış olacak, kimsenin üzerinde hakkı olmayan, zararsız ve tertemiz alınteriyle uğraşılarak yapılmış bu sunucuyu kurban olarak seçip, işin gücün sanki burayı kötülemek ve karalamakmış gibi yorumlar atarak bize "zarar" verdiğini sanıyorsun. Ah, ben sana söyleyim, ben bu factions ortamında yıllarını devirmiş bir insan olarak senin gibi tek işi gücü bilgisayar karşısında sivilceleriyle insanların emeklerini döktüğü sunuculara bu şekilde karalama yapmak olan bir zat olduğunu düşünüyorum. O senin piyasada bildiğin, tanıdığın tüm "factions" sunucularının yıllar önce ilk sunucumuzu açarak öncüsü olan bizler, sistemler açısından sağlamlık ve bugsızlığı aynı anda sağlayabilen bizler, en sağlam hile korumalarını ve saldırı korumalarını yapan bizler senin değersiz ve 5 kuruş etmeyecek yorumlarını takacak değiliz.Konu güncel falan değil. Yeter artık fake hesaplarla kendi konunu üste çıkarmaya çalıştığın.
Webscriptimi kullanabilmek için 40 gün 40 yalan ile 40 takla atan kişi mi söylüyor bunu? Yinede seninle bir sorunum yok. Şu lanet olası konuyu fake hesaplarla hortlatma. Sunucunu beğendiğini iddia eden mesajların sahiplerinin tüm mesajları bu konuda. Beğenmeyenlerin hepsi bilinen, normal hesaplar. Tesadüf mü? Değil.Merhaba dostum, belli ki birileri canını acıtmış olacak, kimsenin üzerinde hakkı olmayan, zararsız ve tertemiz alınteriyle uğraşılarak yapılmış bu sunucuyu kurban olarak seçip, işin gücün sanki burayı kötülemek ve karalamakmış gibi yorumlar atarak bize "zarar" verdiğini sanıyorsun. Ah, ben sana söyleyim, ben bu factions ortamında yıllarını devirmiş bir insan olarak senin gibi tek işi gücü bilgisayar karşısında sivilceleriyle insanların emeklerini döktüğü sunuculara bu şekilde karalama yapmak olan bir zat olduğunu düşünüyorum. O senin piyasada bildiğin, tanıdığın tüm "factions" sunucularının yıllar önce ilk sunucumuzu açarak öncüsü olan bizler, sistemler açısından sağlamlık ve bugsızlığı aynı anda sağlayabilen bizler, en sağlam hile korumalarını ve saldırı korumalarını yapan bizler senin değersiz ve 5 kuruş etmeyecek yorumlarını takacak değiliz.
İyi günler dileriz.
Neyden bahsediyorsun sen? Bir de şizofrenliğin var galiba. Neyse şaşırmadım, Webscript felan ne alaka anlayamadım, hadi güle güle.Webscriptimi kullanabilmek için 40 gün 40 yalan ile 40 takla atan kişi mi söylüyor bunu? Yinede seninle bir sorunum yok. Şu lanet olası konuyu fake hesaplarla hortlatma. Sunucunu beğendiğini iddia eden mesajların sahiplerinin tüm mesajları bu konuda. Beğenmeyenlerin hepsi bilinen, normal hesaplar. Tesadüf mü? Değil.