Oyundan Çik Tuşu Yok?

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende menüde "Oyundan Çık" tuşu yerine uzunca bir "Ayarlar" tuşu var. Nasıl düzreltebilirim? İşte resim:

javaw 2012-12-19 14-41-06-95.jpg

Şimdiden teşekkürler...

İsmail Semih Şentürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bendede aynı sorun vardı Soartex Fanver texture pack indirmiştim hem toprağın içinde alev filan vardı hemde çık tüşü yoktu benim minecraft 1.4.6 bu siteden indirdim birde Mcpatcher 1.4.6 indirdim sonra onunla pacthledim minecraftı daha doğrusu sadece Mcpatcher ı acıp pack tuşuna bastım :D sonrada Mcpatcherda test minecraft tutşuan basıtm artık ordan oynuyorum kesin çözümdür.

MİNECRAFT!

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'ten indirdim. Ama şimdi oyuna girerken "Usename" ve "Password" soruyor. Mojang'a kayıt da oldum. Aslında nick istemedi. Oraya ne yazacağız? Detaylı bi anlatım yapabilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler...

ppanket

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam,
'ten indirdim. Ama şimdi oyuna girerken "Usename" ve "Password" soruyor. Mojang'a kayıt da oldum. Aslında nick istemedi. Oraya ne yazacağız? Detaylı bi anlatım yapabilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler...
eğer preniom değilsen crack indir sonra oraya paswordu boş bırak ve playy offline de

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MinecraftSP kullanmanı tavsiye ederim.Bu launcher(Minecraft çalıştırıcısı)sayesinde oyuna premium olan oyuncuların issimleriyle parola olmadan girebilirsin!!

MinecraftSP link:
https://forum.gamer.com.tr/threads/minecraft-1-4-5-güncel-sürümü.22078/

Kullanım:

MinecraftSP indir ve çalıştır.'Username' kısmına şu siteden bulduğun herhangi bir Username bul ve yaz:

Yazdıktan sonra 'Enter Game''ye yıklayarak oyuna giriş yapabilirsin.