CsBeratBey
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Ben bi serverde gördügüm npc yi merak ettim ada leveline göre değişiyodu mesela ben 1. oldum hemen npc benim adıma ve skinime geciyodu nasıl olucak yardım edermisiniz
bir şey sorcam bu npc adada mı oluyor ? nasıl bir şey yani demek istediği ? bi foto atın yada sw ip si merak ettim D:Eklentinin linki;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Citizens support'u var, dediğin özellik içinde mevcut.
Sunucunda giriş kısmına koyabileceğin ilk 10, ilk 20 gibisinden sıralamayı gösterebileceğin bir eklenti. NPC özelliği ise sıralaması gösterilen oyuncunun npc'si gözükmesi. Sıralama değiştikçe npc'ler güncelleniyor.bir şey sorcam bu npc adada mı oluyor ? nasıl bir şey yani demek istediği ? bi foto atın yada sw ip si merak ettim D:
peki diyelim yükledim serverime nasıl yapıcam onuEklentinin linki;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Citizens support'u var, dediğin özellik içinde mevcut. Yalnız eklenti ücretli.
Kısa bir araştırma ile bulunulabilir. Bu seferlik işini kolaylaştırayım;peki diyelim yükledim serverime nasıl yapıcam onu
teşekkür ederim ben bi skyblock plugin paketinde görmüştüm is top da 1. olanın adını ve skinine geciyoKısa bir araştırma ile bulunulabilir. Bu seferlik işini kolaylaştırayım;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.