Ortaçağ (Medieval) Roleplay Sunucusu [AKTİF]

Apple_PieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle Merhaba!
Açmayı planladığımız Ortaçağ Roleplay sunucusu için "tecrübeli" yetkili bir ekip aradığımızı başlıktan görmüşsünüzdür. İlk olarak sunucunun içeriğinden biraz bahsetmek istiyorum:

Öncelikle sunucumuz diğer rol yapma sunucularından farklı olarak klasik rol yapma komutlarını ve kurallarını içermemektedir. Bu sebepten dolayı herkes ilk başta yetkililer tarafından ortalama 5 dakikalık bir eğitime tabi tutulacaktır. Bu yüzden de yetkililerin rol bilgilerinin çok iyi olması ve şu an açılması planlanan forumumuzdaki kuralları bire bir bilmesi zorunludur. Sunucumuz 2048x2048 bir harita büyüklüğünde yani başından sonuna gidilmesi 32 dakika civarı sürecek geniş bir haritadır. Peki bu haritada neler mi var? Bu haritada 4'ten fazla imparatorluk, 5 civarında ve her krallıkta divanlar, 12 tane de bağımsız veya özerk köy. Evet bunları yapması bir o kadar zamanımızı alacak bu yüzden yetkili ekibimizi olabildiğince fazla kişiden ve işlerini iyi bilen insanlardan oluşturmak zorundayız.

Şimdi yetkili kadro için alımlara ve yetkililerin görevlerinden biraz bahsedelim:

Teknik Ekip:
İlk olarak bu ekip her zaman oyuncuların yardımına gitmelidir ve sorunlarıyla ilgilenmelidir. Sunucunun kurallarını en iyi şekilde bilmelidirler.
Rolsel yetkileri:
İsteğe bağlı olarak herhangi bir topluluğu (İmparatorluk, krallık ve köy) yönetme hakkına sahiptir.

Admin: Adminler, sunucuda düzeni sağlayan en önemli parçalardan birisidir. Sunucudaki tüm komutları diğer yetkililerde olduğu gibi en iyi şekilde bilmesi gerekir.
Moderatör: Adminlerden biraz daha farklı olarak oyuncuların sorunlarıyla birebir ilgilenmesi gereken kişilerdir. Sunucuda gerçekleşen bir krallığı ya da toplulukları etkileyen siyasal, askeri, ekonomik olayları düzenleyen kişilerdir.
Scripter: Scripter, sunucunun en ve en önemli parçasıdır. Sunucudaki komutları ve düzeni oluşturan kişiler olmaları gerektiği için kodlama ve rol yapma bilgisinin çok iyi olması gerekir. Şu anki önceliğimiz scripter'dır. (Admin veya diğer yetkilerde bulunan birisi aynı zamanda scripterlık için başvurabilir.) Onun dışında yine sunucuda oyuncuların yardımına koşabilir.
Builder: Adından da anlaşıldığı gibi sunucunun haritasının oluşumunda büyük görev alan insanlardır. Onlarda rol yapmayı ve kuralları iyi biliyorlarsa oyuncuların yardımına gidebilirler. Özellikle medieval build tarzı bilmeleri gerekir.
Helper: Sunucuda oyunculara en çok yol gösteren yetkililerdir. Genel olarak köylerin başına gelen yöneticilerdir.

Evet arkadaşlar yönetim ekibi bu kadar. Başa Teknik Ekip yazmamın sebebi ileride rolsel yönetim ekibi adında başka bir ekip daha açmayı düşünmemizdir.
İnternet Sitemiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Başvuru için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İp adresi: 178.20.229.43

Discord Adresim: WhiFhi#2882

Sunucumuzun kendi yapmış olduğumuz haritasından birkaç görsel:

Yaşamınızı rahatça sürdürebileceğiniz ova köyleri:
2018-06-23_14.32.16.png

Ticaret yapmak için bulunan pazarlar:
2018-06-23_14.32.03.png

2018-06-23_14.31.30.png

Maceralara atılmanız için zorlayıcı biyomlar:
2018-08-07_17.22.38.png

Köyler:
2018-08-12_22.04.59.png
2018-08-12_22.06.14.png

Susuzluktan Hayatınızın tehlikeye gireceği Çöller:
2018-08-12_22.09.47.png

Ekli dosyalar

• 2018-06-23_14.32.16.png
    2018-06-23_14.32.16.png
    513.8 KB · Görüntüleme: 340
Son düzenleme:

Berk41TR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berk
Yaşınız:14
Hangi Bölüme başvuracağız:Mod
Tecrübeleriniz: 1.5 Yıl FunnyPVP;de modluk yaptım
Ortaçağ roleplay'i hakkındaki görüşleriniz:
Mapi biraz büyük bu baya zaman alabilir bu yüzden scipterin iyi olması lazım.

Siyou

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Çınar
Yaşınız:14
Hangi Bölüme başvuracağız:admin,moderatör
Tecrübeleriniz:Daha önce birçok sunucuda çalıştım genellikle admin olarak
Ortaçağ roleplay'i hakkındaki görüşleriniz:muhteşem olur roleplay serverlarını severim ama ortaçağ daha görmedim bile arkanızdayım bu projede

GokalpT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru için:
Adınız:Alp
Yaşınız:16
Hangi Bölüme başvuracağız:Admin
Tecrübeleriniz:Zeus Admin dim
Ortaçağ roleplay'i hakkındaki görüşleriniz: sw gelistircegim iyi bi yere geticegim düsünüyom

CeziLixx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız : Enes
Hangi Bölüme Başvuracagız : Builder
Tecrübeleriniz Nelerdir : 2 Senedir Builderim AdibCraft,SanalNetwork,OyunKolik Gibi birçok Serverda Builderlik Yaptım. Şuandada Bir Builder Takımında Çalışıyorum.
OrtaÇağ RolePlay Hakkında Görüşleriniz : Serverde Görevimi Tam Yapacigima Ve Serverin Çok Dikkat Çekecegine İnaniyorum Build Konusunda Sıkıntı
Olmaz

Dretnot

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak ediyorum. Sunucu ne zaman açılacak? Oynamak istiyorum hiç roleplay swsinde oynamadım da :)

NIHAT120E

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 17
Hangi Bölüme başvuracağız: Moderator
Tecrübeleriniz: İnsanların Derdini Dinleme ve Serveri senkronize etmek tam Bana Göre ! , 50 Serverda Çalıştım , 5 - 6 Saat Aktifimdir
Ortaçağ roleplay'i hakkındaki görüşleriniz :
Bence eğlenceli olacak En sevdiğim server Türüdür Alınmasam Bile Oynayacağım bu serverda !
Discord ; TheDarkDead

İyi Forumlar

Son düzenleme:

alec15

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Yaşınız: Yanar
Hangi Bölüme başvuracağız: Scripter
Tecrübeleriniz: %85- %90 en az 10 serverde yetkili oldum
Sunucu güzele benziyor

Yezen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yezen
Yaşınız:12 .(Yaş sorunu için özür dilerim ama yaşıma göre yapım iyi.)
Hangi Bölüme başvuracağız: Kadroda mimar yerini almak istiyorum.
Tecrübeleriniz: Zamanınız var ise sunucuda gösterebilirim. Minecraft premiumum çalındığı için yaptığım yapıların fotoğrafları tekrardan çekemiyorum. WhiFhi de beni tanıyor.Yapımın iyiliğini biliyor. Onla ortak çalışmıştık.
Ortaçağ serverlerde genellikle fazla bulunmuyor. Olanlar bedava sunucularda oluyor zaten. O yüzden çok beğeniyorum olan [paralı] olan RolPlay sunucularını.

Not: Kadroya giremezsem bile sunucda oynamayı çok isterim.
İletişim : ƳEζEN#2656

Ekli dosyalar

• 2018-08-08_21.23.48.png
    2018-08-08_21.23.48.png
    304.1 KB · Görüntüleme: 279
  • 2018-08-08_21.23.44.png
    2018-08-08_21.23.44.png
    327.2 KB · Görüntüleme: 251
  • 2018-08-08_21.23.44.png
    2018-08-08_21.23.44.png
    327.2 KB · Görüntüleme: 286
  • 2018-08-08_21.23.48.png
    2018-08-08_21.23.48.png
    304.1 KB · Görüntüleme: 295
Son düzenleme:

Apple_PieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yezen
Yaşınız:12 .(Yaş sorunu için özür dilerim ama yaşıma göre yapım iyi.)
Hangi Bölüme başvuracağız: Kadroda mimar yerini almak istiyorum.
Tecrübeleriniz: Zamanınız var ise sunucuda gösterebilirim. Minecraft premiumum çalındığı için yaptığım yapıların fotoğrafları tekrardan çekemiyorum. WhiFhi de beni tanıyor.Yapımın iyiliğini biliyor. Onla ortak çalışmıştık.
Ortaçağ serverlerde genellikle fazla bulunmuyor. Olanlar bedava sunucularda oluyor zaten. O yüzden çok beğeniyorum olan [paralı] olan RolPlay sunucularını.

Not: Kadroya giremezsem bile sunucda oynamayı çok isterim.
İletişim : ƳEζEN#2656
Konuyu açan Benim WhiFhi :D

Apple_PieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 17
Hangi Bölüme başvuracağız: Moderator
Tecrübeleriniz: İnsanların Derdini Dinleme ve Serveri senkronize etmek tam Bana Göre ! , 50 Serverda Çalıştım , 5 - 6 Saat Aktifimdir
Ortaçağ roleplay'i hakkındaki görüşleriniz :
Bence eğlenceli olacak En sevdiğim server Türüdür Alınmasam Bile Oynayacağım bu serverda !
Discord ; TheDarkDead

İyi Forumlar
Discord adresim: WhiFhi#2882 Eklerseniz mutlu olurum