Ne Tür Sporlara İlginiz var, Benim Yüzme Sporuna İlgim Var.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
swimming-900x354.jpg

Merhaba forumun değerli üyeleri, başlıkta da bahsettiğim gibi sizin hangi sporlara ilginiz var, bu sporlar değişik bilinmeyen sporlar mı? Yoksa spordan hoşlanmıyor musunuz? Yorumlara yazmanızı rica ediyorum. Benim ilgi duyduğum spor yüzme. Yüzme sporu ile bayağı ilgileniyorum ve kursuna gitmişliğim var.

Eiko

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Saldırı ve savunma sporları ile uğraşıyorum. Bisiklet sürmek, yürümek, yüzmek, skiing diye de sevdiğim sporları uzatabilirim.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bisikletle dağdan iniş, motor sporları, paraşütlü dalış gibi sporları çok seviyorum. Bisikletle dağdan inişi 3-4 defa yaptım mükemmel :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Futbol ve bisiklet sürmek, pek marjinal ilgi alanım yok benim.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Masa Tenisi, Kick Box, Yüzme, Basketboll, hepsini de severim(dim) hepsiyle de ilgilenirim(dim) ama zamanım olursa, nedense futboll'a karşı bir antipatim var. Başlığa mesajımsı gönderi yazınca ilgimi çekti konu :/
Bu arada kayaking'e ilgisi olan var mı ? Beni kendine çekiyor sanki.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Dalış, parkur, bisiklet sürmek ve dağcılık.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bununla ilgili bloglar vardır, satranç bir oyundur.
Hadi zeka oyunu diyelim, ama spor değildir. :)
Hatta zeka oyunu olmadığını açıklayan bir sürü siteler vardır.
Spor sadece kol ve bacaklar ya da herhangi bir kas ile yapılmaz. Spor vücut gelişimidir ve beyin jimnastikleri de birer gelişimdir, nasıl LoL, Cs Go gibi sanal oyunlar kendilerine Sanal Spor diyorsa Satranç da beyin sporudur. Oyunlar da aynı zamanda spor kategorisi altında yer alabilir. Ki oyun dediğin kişiden kişiye göre değişen zevk alanıdır. Kitap okumak beyin oyunudur, hayal oyunudur. Kimine göre işkenceden ibarettir orası da var ancak oyun öznel bir yargıysa spor nesnel bir yargıdır, kişiden kişiye göre değişemeyecek kadar açıktır.