[ULUSLARARASI] EIENIA | Avatar Sunucusu | 1.18.2 | 12 Ağustos 2022

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
2018-08-07_15.18.12.png

Destek veren herkese teşekkürler. Sunucumuzdaki ödüllü turnuva 5 dakika içerisinde başlayacaktır. İyi şanslar dileriz tüm oyuncularımıza.

Son düzenleme:

mvh004

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hiçbir ekran alıntısında ben yokum alındım xD.Bazı oyuncular (en azından beni)rahatsız etsede harika bir sunucu altın sunucu ödülünü almanız dileğiyle.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
18.08.2018 15:00'da element turnuvası olacaktır.
Element turnuvası nedir?
Element turnuvası; her elementin kendine ait arenasında sadece aynı elementlerle savaşacağı bir turnuvadır. Örneğin Ateş bükücüler birbiriyle, Su bükücüler birbiriyle gibi.. Her elementin galibine özel bir rütbe verilecektir ve bu turnuva belirli aralıklarla devam edecek, diğer turnuvada kaybederlerse rütbe başkasının olacaktır. Katılmayı unutmayın!

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Üye yorumları konuya eklendi. Konunun en altındaki
:)
yazan spoylere tıklayarak ulaşabilirsinz.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Sunucu içeriği harika. Fakat tasarım bir altın sunucuya yakışmayacak derecede.
Merhaba, yorumunuz için çok teşekkürler! Kısa süre içerisinde tasarımımızı değiştirmeyi düşünüyorduk biz de.

--

Sunucu birkaç hatadan dolayı birkaç saatliğine bakımdadır. Açılınca konudan duyurulacaktır.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu içerisindeki bazı kelimelerin İngilizce oluşu beni rahatsız etti. Onun dışında yetkililer gayet saygılı ve oyuncularına çok iyi davranıyorlar. Gereksiz saçma davranışlarda bulunmuyorlar. Son zamanlarda böyle yetkililer bulmak cidden çok zor bir şey, tebrik ederim.