Toxic Yetkili Arayışında

Keinga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Toxic.png

Toxic | Alımlar

Uzun zamandır aklımızda olan fakat bir türlü hayata geçiremediğimiz "TOXİC"i bu kez hayata geçireceğiz.

• İletişim Bilgilerimiz
Discord ID;
• Keinga:
Keinga#0075
• Weinga:
Weinga#0074

• Hangi Roller Mevcut ?

> Moderatör
> Mimar
> Rehber
> Skripter
> Pluginer

• Başvuru Formu

Ad/Soyad:
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz:
Saygılmısınız:
Oyuculara değer verirmisiniz:
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız:
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız:
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız:
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız:
Birisi vip almak istedi ne yaparsınız:
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız:
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ?
Skype kullanıyor musunuz(yazınız):
Discord kullanıyor musunuz(yazınız):
Mail kullanıyor musunuz(yazınız):
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz:
Okula gidiyor musunuz:
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler:
Alınırsanız ek olarak Discord üzerinden de sorular soracağız.

BalbazarHüsnü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad:Yusuf Arda Çetin
Düşündüğünüz rol:Moderatör/Rehber
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz SkyKing,SkyLife,DetroitNetwork Benim Sunucum NirvanaMC Benim Sunucum ve daha birçok
Saygılmısınız:Kesinlikle Benden Büyük Birisine Özellikle Saygılıyım
Oyuculara değer verirmisiniz:Küfür Etmeyen Saygılı Konuşan Uyumlu Olan Oyunculara tabii ki
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız:Kurucuya Bildiririm Ve Bu Tarz Olayların Oyuncuları Rahatsız Edip Onlarında ''Yetkili Bile Küfür Ediyor Bende Ederim'' Demesine Yol Açacağını Belirtirim
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız:Moderatörsem Ve Eminsem 1 Saat Jail Atar Jail süresi bittikten sonra takibe alırım gine yapıyorsa sunucudan uzaklaştırırım
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız Oyuncunun bugdan yararlandıgı şeyi mesela item bugu itemi alırım daha sonra oyuncuya jail cezası veririm ve bugu kapatırım (Yetkiliysem Kapatırım Deil İsem Kurucuya Veya Üst Yetkiliye Bildiririm)
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız:Kurucuya Bildiririm O Anda Sunucuda Deil İse Bir Şekilde Discord vs Ulaşmaya Çalışırım
Keinga: Keinga#0075
• Weinga:
Weinga#0074 Bu Discordlara Ulaşmasını Söylerim
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız diğer Oyuncuları Rahatsız edecek biçimdeyse mutelerim diğer şekildeyse uyarırım devam ederse mutelerim
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ? Yarın Veya Pazartesi Günü Mikrofon Alıyorum Aktif Olabilirim
Skype kullanıyor musunuz(yazınız):Hayır
Discord kullanıyor musunuz(yazınız):Evet
Mail kullanıyor musunuz(yazınız):Evet
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: Tatillerde 12 Saat Bağzı Günlerde Bu Günleri Bildiririm 5-7 Saate kadar düşe biliyor
Okula gidiyor musunuz:Evet
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: Bu Sene Öğlenci Olacağım İçin %40 Oranla Etkiler

Diğer Adaylara Başarılar Dilerim Saygılarımla BalbazarHüsnü

BalbazarHüsnü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad:Yusuf Arda Çetin
Düşündüğünüz rol:Moderatör/Rehber
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz SkyKing,SkyLife,DetroitNetwork Benim Sunucum NirvanaMC Benim Sunucum ve daha birçok
Saygılmısınız:Kesinlikle Benden Büyük Birisine Özellikle Saygılıyım
Oyuculara değer verirmisiniz:Küfür Etmeyen Saygılı Konuşan Uyumlu Olan Oyunculara tabii ki
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız:Kurucuya Bildiririm Ve Bu Tarz Olayların Oyuncuları Rahatsız Edip Onlarında ''Yetkili Bile Küfür Ediyor Bende Ederim'' Demesine Yol Açacağını Belirtirim
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız:Moderatörsem Ve Eminsem 1 Saat Jail Atar Jail süresi bittikten sonra takibe alırım gine yapıyorsa sunucudan uzaklaştırırım
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız Oyuncunun bugdan yararlandıgı şeyi mesela item bugu itemi alırım daha sonra oyuncuya jail cezası veririm ve bugu kapatırım (Yetkiliysem Kapatırım Deil İsem Kurucuya Veya Üst Yetkiliye Bildiririm)
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız:Kurucuya Bildiririm O Anda Sunucuda Deil İse Bir Şekilde Discord vs Ulaşmaya Çalışırım
Keinga: Keinga#0075
• Weinga:
Weinga#0074 Bu Discordlara Ulaşmasını Söylerim
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız diğer Oyuncuları Rahatsız edecek biçimdeyse mutelerim diğer şekildeyse uyarırım devam ederse mutelerim
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ? Yarın Veya Pazartesi Günü Mikrofon Alıyorum Aktif Olabilirim
Skype kullanıyor musunuz(yazınız):Hayır
Discord kullanıyor musunuz(yazınız):Evet
Mail kullanıyor musunuz(yazınız):Evet
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: Tatillerde 12 Saat Bağzı Günlerde Bu Günleri Bildiririm 5-7 Saate kadar düşe biliyor
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: Bu Sene Öğlenci Olacağım İçin %40 Oranla Etkiler

Diğer Adaylara Başarılar Dilerim Saygılarımla BalbazarHüsnü

Discord Adresim
Balima#1654

BuilderProsu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype kullanıyor musunuz(yazınız):evet kullanıyorum
Discord kullanıyor musunuz(yazınız):Evet kullanıyoruım
Mail kullanıyor musunuz(yazınız): evt
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: günde 6-7 saat en fazla
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: Bu Sene 7 ye geçtim ve saat öğlen 3 den sonra aktif olabilirim

Habilimben

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad: Habil
Düşündüğünüz rol: Moderaotr
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz: sürüyle
Saygılmısınız: evet
Oyuculara değer verirmisiniz: yeteri kadar
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız: bir şey yapmam
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız: uyarıp jaile atarım
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız: bug kullanan oyuncuyu farklı yere ışınlayıp bugu düzeltirim
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız: eğer yetkim varsa whiteliste alırım. fakat antibot pluginleri sayesinde pek yapmama gerek kalmaz
Birisi vip almak istedi ne yaparsınız: kurucunun iletişim bilgilerini veririm
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız: daha fazla sorarsan cevap vermem derim
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ?: evet
Skype kullanıyor musunuz(yazınız): nadir
Discord kullanıyor musunuz(yazınız): evet
Mail kullanıyor musunuz(yazınız): evet
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: 5-6 saat
Okula gidiyor musunuz: evet
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: 16-17 den sonra full aktif olurum yani fazla etkilemez

Son düzenleme:

Keinga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype kullanıyor musunuz(yazınız):evet kullanıyorum
Discord kullanıyor musunuz(yazınız):Evet kullanıyoruım
Mail kullanıyor musunuz(yazınız): evt
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: günde 6-7 saat en fazla
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: Bu Sene 7 ye geçtim ve saat öğlen 3 den sonra aktif olabilirim
Ad/Soyad: Habil
Düşündüğünüz rol: Admin
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz: sürüyle
Saygılmısınız: evet
Oyuculara değer verirmisiniz: yeteri kadar

Başvuru formunun hepsini cevaplayın lütfen.

Keinga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alımlar devam ediyor.
Moderatör 1
Mimar 2
Rehber 2
Skripter 1
Pluginer 1

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad: Burak Tuncer
Düşündüğünüz rol: Moderatör veya skripter olabilir sanırım.
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz: Aklıma gelmiyor,zaten çalıştığım çoğu sunucu 2 güne falan "yeni yetkili bulduk hadi defol" diyerek kovduğu için
Saygılmısınız: Evet,üstlerime ve astlarıma saygılıyım.
Oyuculara değer verirmisiniz: Evet değer veririm.
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız: Önce uyarırım işte "ya sen bile sövüyorsan oyuncular da söver bak lütfen küfretme" devam ediyorsa size şikayet ederim.
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız:Yetkim varsa skype'dan Minecraft dosyalarını kontrol ettiririm.
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız:Yetkim varsa uygun biri gelene kadar jaile atarım.
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız:Derhal whitelist açarım tabii yetkim varsa.
Birisi vip almak istedi ne yaparsınız:Size veya viplerle ilgilenen birine yönlendiririm.
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız:
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ? Evet !
Skype kullanıyor musunuz(yazınız): Eskiden kullanırdım ama hiç aktif değilim artık,arada bir mesaj geldi mi diye bakıyorum
Discord kullanıyor musunuz(yazınız): burak0260#4635
Mail kullanıyor musunuz(yazınız): Gmail kullanıyorum
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: Çok değişken fakat 4 saatten az olmaz kesinlikle,özel durumlar hariç ki özel bir durum olursa bir şekilde haberdar ederim.
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler:En fazla 1-2 saat etkiler.

Spanky09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad: Emre Özalp
Düşündüğünüz rol: Moderatör veya Rehber
Bu zamana kadar hangi sunucularda yetkili oldunuz: MultiOyun.nitrado.net'te Moderatörlük Yaptım - Ve adını şu an da hatırlayamadığım bir sunucuda rehberlik yaptım
Saygılmısınız: Evet
Oyuculara değer verirmisiniz: Fazlasıyla
Ne yaparsınız
Üst rütbeniz küfür ediyor ne yaparsınız: Küfür etmeme konusunda uyarırım eğer chatte ediyorsa
Oyuncu hile yapıyor ne yaparsınız: İlk önce uyarırım daha sonra bir daha yaparsa hak yediği için ceza uygularım
Oyuncu bug kullanıyor ne yaparsınız: Bug'ı düzeltmek için uğraşırım bug kullanmak yasaksa ki yasaktır ceza uygularım
Sunucuya bot atılıyor ne yaparsınız: Sunucuyu kısa süreliğine bakıma alıp düzeltmeye çalışırım
Birisi vip almak istedi ne yaparsınız: Yönlendiririm ve nasıl alması gerektiğine dair yardımcı olurum
Oyuncu size saçma sorular soruyor ne yaparsınız: Sorduğu sorulara cevap veririm çok abartırsa kısa süreliğine susturma atarım
Devam
Discord adresimizde, sohbette aktif olabilir misiniz ? Evet
Skype kullanıyor musunuz(yazınız): Hayır
Discord kullanıyor musunuz(yazınız): Evet Discord ID'm Daurith#0611
Mail kullanıyor musunuz(yazınız): Evet [email protected]
Sunucuda kaç saat aktif olabilirsiniz: Okullar açılıncaya kadar ve istisnalar dışında günde toplam 10 saat
Okula gidiyor musunuz: Evet
Okul aktifliğinizi ne kadar etkiler: Gün içerisinde aktif olamam fakat saat 4'ten itibaren aktif olurum

Son düzenleme: