Play.SilentNW.Com | 16 Rank | Edit | PvPMaden | Kasa | Edit Kafalar | Hile Serbest | Kolay Kasılma | Duzenli Event | Efsun Sistemi | PvP Item | 160 +

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Selamun aleykum !
Efsane bır mınecraft ddos programı kodladım he vallaha efsane oldu,kendi sunucumda denedim harika oldu vallaha ilkde başardım eğer istersen buyur linkini atayım:
Denemek Elbette Ücretsiz :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyur hayrını gör,içimden geldi...
DDOS programını ben napıcam ? insanların emeklerine zarar vericek kadar düşmedim daha.
Ayrıca gücel KeyLogger atmışsın içine.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Malasef yapıcak bir şey yok
Tabii ki yapıcak bir şey yok. Çünkü hile serbest olan sunucuna oyuncular gelmeyecek değil mi? Sen de sunucunu bu sebeple kapatacaksın. Bu arada günden güne sürü psikolojisi ile gelen, op faction, hile serbest vb tarzı sunuculardaki oyuncuları görüyoruz. Hepsinin aklında sanallı vsler vardır. Size de başarılar dileyip eğer birdahaki açaçağınız sunucunun sürümünü yükseltip tekrar hileyi serbest yapmanız dileğiyle.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Tabii ki yapıcak bir şey yok. Çünkü hile serbest olan sunucuna oyuncular gelmeyecek değil mi? Sen de sunucunu bu sebeple kapatacaksın. Bu arada günden güne sürü psikolojisi ile gelen, op faction, hile serbest vb tarzı sunuculardaki oyuncuları görüyoruz. Hepsinin aklında sanallı vsler vardır. Size de başarılar dileyip eğer birdahaki açaçağınız sunucunun sürümünü yükseltip tekrar hileyi serbest yapmanız dileğiyle.
"Tabii ki yapıcak bir şey yok. Çünkü hile serbest olan sunucuna oyuncular gelmeyecek değil mi? bu sebeple kapatacaksın."
Vallahi ben online'dan gayet memnunum sabit 80 çeken bir sunucu daha ne isterim ? sunucunun kapanma gibi bir ihtimalide yok. İyi forumlar.

zNightLastTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

"Çünkü hile serbest olan sunucuna oyuncular gelmeyecek değil mi?" Oyuncular gelmeseydi sadece Faction +30 Sabit Olmazdı.
"Sen de sunucunu bu sebeple kapatacaksın" Sunucu bu kadar gelismisken ve factionda oyuncular oynuyorken neden emeklerini bosa cıkartıp kapatlım ?
"Size de başarılar dileyip eğer birdahaki açaçağınız sunucunun sürümünü yükseltip tekrar hileyi serbest yapmanız dileğiyle." Burda ne demek istedigini tek ben anlamadım galiba :D

Bu arada sunucunun 9 aylık parası ödendi.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
SahteLobi Lobi ve Faction haritası çalıntı Skyblock haritası CraftRise çok özenilmiş net anlaşılıyor. Chat çok kötü aşırı renk tonu var insan kör olmamak için çırpınıyor. Faction sunucusunda ki ranklar yıllardır her faction sunucusu açanın isimleri paraları ve tasarımı aynı yani normal bir faction sunucusu hatta geçtim faction hub sunucusundan hiçbir farkı yok klasik çok klasik.
Çok klasik derken sunucuya girip oynadınmı acaba :D sen kör oluyorsan bu senin gözlerinin sorunudur sunucuda renk düzeni mevcuttur. Ayrıca bunu bana dolandırıcı birisi söylüyor ahaha

zNightLastTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SahteLobi Lobi ve Faction haritası çalıntı Skyblock haritası CraftRise çok özenilmiş net anlaşılıyor. Chat çok kötü aşırı renk tonu var insan kör olmamak için çırpınıyor. Faction sunucusunda ki ranklar yıllardır her faction sunucusu açanın isimleri paraları ve tasarımı aynı yani normal bir faction sunucusu hatta geçtim faction hub sunucusundan hiçbir farkı yok klasik çok klasik.
Bu nasıl birseydir :QWRQW

Lobi + Faction Spawn tamamen bize aittir. SkyBlock spawnı iste bize ait degildir. Su alıntı dedigin map ları hangi sunucuda gördün veya hani sitede gördün atsana kardesim böyle yazmakla olmaz !!

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
O kadar şey yazdım sadece aklında renk mi kaldı haritaları niye atladın? Çaldığın haritaları CraftRise çalıp sonra editlediğin haritaları :D

Ayrıca ufak bir SS ile mi bana dolandırıcı diyorsun :D Karşı tarafı dinlemeden birine suç atmanız ne kadar doğru bir şey ön yargı.. O zaman sende hırsızsın :D
Nasıl birisi olduğunu tüm forum biliyor zaten ufak ss ile bu kanaate gelmedim map konusuna gelince biz bu maplar 2TL karşılığı satın aldık kime ait olduğu bizi ilgilendirmez ayrıca bana hırsız diyen insancık sunucunda çalıntı map kullanırken sen hırsız olmuyosanda benmi hırsız oluyorum ahahaha

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Lobi haritasının kanıtını mı istiyorsun?

Lobi de elmas kılıç var tam doğduğun alanda onu ben kendi ellerimle koymuştum o aşşağıda görünmez blokların altında maden var ya onu @TunaYucel isimli builderim yapmıştı hatta ray gidip geliyordu.
O mapı para ile yaptırtık eskiden var olan bir sunucunun lobisine benziyor diye çalıntımı oluyor ? daha fazla konumu kirletme ve git burdan.

zNightLastTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ah.. o zaman forumda iyi niyete oynamicaksın yani iki yüzlülük yapmicaksın bana sen kötü birisin şöylesin böylesin demesini biliyorsun ama aynı özellikler sende de varmış bunu görmüş olduk neyse ben diceğimi dedim son bir kere özet geçim sunucunu.

Bütün haritalar çalıntı, özenti, kurucuları küfürbaz iki yüzlü, sohbet chati tamamen uyumsuz çok renkli, Pluginlerin bir çoğu diğer sunucularda var diğer sunuculardan farkı çok az eleştiriye hiç açık değilsiniz bi kötü söz geldin mi hemen saldırıya geçiyorsunuz yani neyse başarılar dilerim çeki düzen verin kendinize derim sunucuyu güzelleştirin derim.

Yaw dolanrıcının tekisin. Forum larda akın .......... cıkmıs sen daha kendini haklı göstermeye calısıyorsun qWR:

zNightLastTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim forumlarda nasıl çıktığım konuyu değiştirmez siz kendinize bakın öncelikle bütün her şeyiniz çalıntı pluginler çalıntı haritalar çalıntı üstüne üstün ana avrat söven kurucular iğrenç pluginler bunların hepsi tamamen doğru hiçbir zaman kaliteli sunucu olamicaksınız

Benim dolandırıcılık mevzusuna gelince benim attığım kanıtları gördüysen ve hala bana bu lafı diyorsan yazık sana :D
Plugin paketi calıntımı ? 2 Türlü insan vardır. 1. Si Kıskanan 2. Si Köpek Gibi Kıskanan İste sen 2. sin :)