Optidine.net den cape alamıyorum

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar ininal ile optifine.net’ten cape alamıyorum hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Merhabalar aldığınız hata nedir? Daha önceden bende ininal ile optifine.net'ten cape almıştım 10$'dı diye hatırlıyorum. Bende bir problem çıkmamıştı fakat eğer hatayı atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhabalar aldığınız hata nedir? Daha önceden bende ininal ile optifine.net'ten cape almıştım 10$'dı diye hatırlıyorum. Bende bir problem çıkmamıştı fakat eğer hatayı atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
İninalin kendi fiyatı 10 USD Bu da 64 tlye tekabül ediyor. İninale sorduğumda ise %7 komisyon ekleniyor dedi. Bu da 71Tl oluyor. Yeterli kadar para var. Fakat İşlem Reddedildi hatası alıyorum.

YamannT

Yaman
En iyi cevaplar
0
İninalin kendi fiyatı 10 USD Bu da 64 tlye tekabül ediyor. İninale sorduğumda ise %7 komisyon ekleniyor dedi. Bu da 71Tl oluyor. Yeterli kadar para var. Fakat İşlem Reddedildi hatası alıyorum.
Merhaba, bende eskiden aldığım zaman herhangi bir sorun yaşamamıştım fakat kartınızda tam olarak 71TL mi bulunuyor? Eğer öyle ise bir 5TL civarı bir para yükleyerek tekrar denerseniz büyük ihtimalle olacaktır.