play.vatanmc.tk [Rehber-Reklamcı-Mimar]

AhmetBaba61

Marangoz
En iyi cevaplar
0
abi ben ptk2k5 Ad Soyad Ahmet Sali
Tecrübe: 1 kere mod 1 keree admin 4 kere mimar oldum Roescrafttada MİMARIM
Mimarın Görevleri: sunucuda eksik buildleri yapma oyunculara yardım etmek kurallara uymalarını sağlamak
minecraft_rainbow_dash_build_by_darthelcha-d5ja2dg.png
indir.jpg
imgres.jpg

CsBeratBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi ben ptk2k5 Ad Soyad Ahmet Sali
Tecrübe: 1 kere mod 1 keree admin 4 kere mimar oldum Roescrafttada MİMARIM
Mimarın Görevleri: sunucuda eksik buildleri yapma oyunculara yardım etmek kurallara uymalarını sağlamak
Ekli dosyayı görüntüle 96267Ekli dosyayı görüntüle 96268Ekli dosyayı görüntüle 96269
Yanıtın için teşekkürler ama bir şey unutmadınmı DİSCORD adresini ?
Bu arada seçildin hayırlı olsun servere gelerek özelden meşaj at yetkini veriyim :)

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Ad-Soyad ➽ Ada Gursoy.
Yaş➽ 14
Tecrübe ve Bilgi➽ Tecrubem, 26 Sunucuda Moderator Olarak Calistim, Bilgim %96 (% ile verirsek).
Moderator'un Görevi nedir?➽ Reklam yapanlari banlamak, Sunucuda duzen saglamak, Kufur edenleri tespit edip mute, jail atmak.
Kaç sene Faction oynadın ve Faction hakkında nekadar bilgin var?➽ 2 Sene faction oynadim, Bayagi bilgim var.
Discord = ADA TASARIM#5961

CsBeratBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad ➽ Ada Gursoy.
Yaş➽ 14
Tecrübe ve Bilgi➽ Tecrubem, 26 Sunucuda Moderator Olarak Calistim, Bilgim %96 (% ile verirsek).
Moderator'un Görevi nedir?➽ Reklam yapanlari banlamak, Sunucuda duzen saglamak, Kufur edenleri tespit edip mute, jail atmak.
Kaç sene Faction oynadın ve Faction hakkında nekadar bilgin var?➽ 2 Sene faction oynadim, Bayagi bilgim var.
Discord = ADA TASARIM#5961
Yanıtın için teşekkürler ama bir şey unutmadınmı DİSCORD adresini ?
Bu arada seçildin hayırlı olsun servere gelerek özelden meşaj at yetkini veriyim :)