Ödüllü ForumShow Etkinliği

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

@FullForceHD tarafından düzenlenen "ForumShow" etkinliğinde bu hafta neler olacak? İşte yanıtı:

Ne bileyim ben ne olacağını. Ne saçma sorular bunlar?

League of Legends temalı bir bilgi yarışması düzenlenecek. Canlı olarak katılan üyelerden 5 tanesi yarışma sonunda birer adet Steam Random Key sahibi olacak.

Şovun bu haftaki konuğu kimdi hatırlamıyorum, @FullForceHD konuya yanıt olarak tüm detayları eklersin artık.

Program yarın (02.09.2018 - Pazar) düzenlenecektir.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Keşke hep aynı tarz yarışmalar yapılmasa. Örnek veriyorum, Müzik Kültürü konsepti altında da yayınlayabilirsiniz. Yani bir farklılık olur hani.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
ForumSHOW bugün yayına giriyor! Programın açılış saatini yarım saat önceden discord kanalından bildireceğim! Sorularınızı hazırlayın!
Discord Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gg/s9tpRgq

GÜNCELLEME: ForumSHOW saat 12.30'da Discord adresinde başlayacaktır! Konukların 12.20'da Discord kanalında aktif bulunmasını rica ediyorum. Seyircilerin ise program başlama saatinde kanalda olurlarsa sevinirim.

@Iskefiyeli18 @Esigum @AtomyTR

Son düzenleme:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
ForumSHOW bugün yayına giriyor! Programın açılış saatini yarım saat önceden discord kanalından bildireceğim! Sorularınızı hazırlayın!
Discord Linki:
gg/s9tpRgq

GÜNCELLEME: ForumSHOW saat 12.30'da Discord adresinde başlayacaktır! Konukların 12.20'da Discord kanalında aktif bulunmasını rica ediyorum. Seyircilerin ise program başlama saatinde kanalda olurlarsa sevinirim.

Forumda bir sorun var sanırsam. Bildirim gelmemiş, dolaşırken buldum. :pof:

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Discord Linki:
gg/s9tpRgq

Çok çok özür diliyorum, gelmek isterdim ancak cumartesiden beri dağın başında internetsiz duruyordum ancak eve gelme fırsatım oldu, kusura bakmayın. Benim yüzümden aksamasını istemezdim

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Sıkıntı değil, yarın ortak bir saat belirleriz.