Benim Kanalıma Girmek Isteyen!!1!1!!?/ Vidyogamexd

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim kanalıma gelmek isteyen gelen kşi minecraft vidyoları çekecek bende başka oyunların vidyosu benim leptop tamirde babamın pcsindede minecraft video cart sorunu gösteriyor neyse arada seçilen kişiyle birlikte videoda çekicez seçilen kşiye mesaj atıcam forumdan neyse gereksimler

Ad:
Haftada kaç vidyo yükleyebilirsin:
Kaç oyunun var (isimlerini yaz):

Gereksimler bu kadar kanal daha çok yenidir daha 3hafta filan oldu 2vidyo var ama silicem herkeze iyi şanslar / vidyogamexD ' den ben Can

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pek açıklayıcı olmamışsa diyim kanal 2mizin olacak yani alınacak kişi konuk oyuncu olamayacaktır ayrıca küfür olmamalı

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Off kimse yok galiba kanalımın sonu geldi bu 2gün içersinde biri gelmesse kanalımı kapatacağım artık :(

onuralp00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım ben cekerim bakarim benimde kanalım vardı eskiden yardım ederim skype adini ver

antimaskot

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:mert
Yaş[13-15(benimki13)]:15
Haftada kaç vidyo yükleyebilirsin:3 4 5
Kaç oyunun var (isimlerini yaz):4 5 tane war iste gta san andreas minecraft dc univers online

pislik28

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:Mustafa
Yaş[13-15(benimki13)]:14
Haftada kaç vidyo yükleyebilirsin:hd olursa 5 6
Kaç oyunun var (isimlerini yaz):call of duty black ops ve black ops 2 ve call of duty modern warfare 3 minecraft skyrim batmanac assasins creed revelation ve assasins creed 3 left 4 dead 2 walking dead 4 farcry 3 dishonored sims medieval alan wake pes 2012 2013 mount blade fire and sword need for speed most wanted 2 need for speed the run

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pislik28 sen seçildin ve diğer katılımcıları ezip geçtin skype ismim: can-minecraft leptop tamir olunca seninlede vidyo çekmek isterim kanalımın ismini ve şifresini skypeden yazacağım / vidyogamexD ' den Can

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Mustafa
Yaş[13-15(benimki13)]:14
Haftada kaç vidyo yükleyebilirsin:hd olursa 5 6
Kaç oyunun var (isimlerini yaz):call of duty black ops ve black ops 2 ve call of duty modern warfare 3 minecraft skyrim batmanac assasins creed revelation ve assasins creed 3 left 4 dead 2 walking dead 4 farcry 3 dishonored sims medieval alan wake pes 2012 2013 mount blade fire and sword need for speed most wanted 2 need for speed the run
Sen seçildin skypeye ekledim bakarmısın

hpg62

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Halis
Haftada Kaç Video Yüklerim: Yazılılar olmazsa 5-6 Yazılı warsa 1-2
Kaç Oyunum var: Nfs pro street caunter strike 1.6 minecraft gta 4 gta san felan