OynaFactionTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
mc.mineturknw.org play.mineturknw.org oyna.mineturknw.org bu iplerden girebilirsiniz ama dedigim gibi yarın akşama kadar bakımda olacagızşu ip yi düzgün atar mısınız lütfen yanlış ip hatası veriyor
mc.mineturknw.org play.mineturknw.org oyna.mineturknw.org bu iplerden girebilirsiniz ama dedigim gibi yarın akşama kadar bakımda olacagızşu ip yi düzgün atar mısınız lütfen yanlış ip hatası veriyor
[YARIN AKŞAMA KADAR BAKIMDA OLACAĞIZ] şuanda serverde oynuyorum ve çok lag var umarım geçermc.mineturknw.org play.mineturknw.org oyna.mineturknw.org bu iplerden girebilirsiniz ama dedigim gibi yarın akşama kadar bakımda olacagız
Aa tanıdıksınız ozaman ne güzel (eski rehber yahya01)Birkaç ay önceki sunucudan MT_Yemliha adlı kurucuyumByLegendary ortağım oluyor paket fotosunu tabii ki atarım neden olmasın
tanıdım zaten seni tekrar beklerim eski arkadaşlardan tanıdıgın varsa haber verebilirmisin ?Aa tanıdıksınız ozaman ne güzel (eski rehber yahya01)
kaktüs farmı sunucuya aşırı lag yaptıgı için kaldırıldı kaktüs olayını farklı şekilde yapmaya çalışıyorum eğer yöntem işe yararsa ayarlarızBen azeirel91 kaktüs farmı almıştım Eren'den sunucuya girdiğimde tekrar bana verilecek mi acaba ?
yok onunla yollarımızı ayırmıştıkBir tane kendini bilmez muhammet diye bir yetkili gibi bir şey vardı şimdi sunucu açmış umarım hiçbir ilişkiniz kalmamıştır o insanla yoksa adımımı bile atmam o sunucuya
Server bir ben girebiliyorum herhalde kimse yok çünküSunucunuza girerken lobide takılı kalıyorum ve chattede bir şey yazmıyor bakımdamısınız acaba ?
reklamı hızlı şekilde ayarladıgım icin bilgi veremedim tekrardan düzenlenecektir konuYönetim ekibi hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz?