MoonLightNW.BatiHost.Com | OP FACTION | Edit Kafa | Trail | Pet sistemi | VIP | Her şey çok güzel!

LowReys

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Ekli dosyalar

• tanitim.png
    tanitim.png
    65.1 KB · Görüntüleme: 335
Son düzenleme:

jastiman02

YurtFaction Owner
En iyi cevaplar
0
Merhabalar İlk Olarak Gelmişmeni İstiyorsan Buradan Bir reklam sabitleme alcaksın öyle örnek veriyim benim sunucuma girip reklam verirsen düşmanın çıkar zaten sunucun kaliteli deyil faz etki yaratmadı
Forum Tasarım 10/1 %1 puan
Server Map ve Pl 10/3 %3 puan

Dediğim gibi öyle serverlere giderek reklam yapma :) iyi günler. İlk ve son yazışım *

LowReys

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar İlk Olarak Gelmişmeni İstiyorsan Buradan Bir reklam sabitleme alcaksın öyle örnek veriyim benim sunucuma girip reklam verirsen düşmanın çıkar zaten sunucun kaliteli deyil faz etki yaratmadı
Forum Tasarım 10/1 %1 puan
Server Map ve Pl 10/3 %3 puan

Dediğim gibi öyle serverlere giderek reklam yapma :) iyi günler. İlk ve son yazışım *

Dostum serverimin gelişmesini elbette istiyorum, reklam sabitleme ücreti ile bir konu göremedim. Mecburen serverlarda reklam yapacağız kim yapmadı ki ?

Server pl map a vasat demişsin ilk başlarda geldin galiba sunucuya. Maplari yeniledik.

jastiman02

YurtFaction Owner
En iyi cevaplar
0
Dostum serverimin gelişmesini elbette istiyorum, reklam sabitleme ücreti ile bir konu göremedim. Mecburen serverlarda reklam yapacağız kim yapmadı ki ?

Server pl map a vasat demişsin ilk başlarda geldin galiba sunucuya. Maplari yeniledik.
Gelişmen için sunucularda reklam yapma bencec kuruculara özelden yaz sabitleme al .

xMasterSemih

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Harita biraz basit olmuş.İsterseniz 1 yıl uğraşın,ama kusura bakmayın mimarlarınız biraz beceriksiz gibi.Eğer siz yaptıysanız sorun sizde.

:co1::co1::co1: