Gulu - Türkçe discord botu

Mcdikmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bugün sunucumda botu deneyeceğim. Yorumumu da burayı editleyerek yapacağım.
Edit: Bot şu an çevrimdışı.
Edit2: Sanırım uzun zamandır çevrim içi. Kullanışlı, güzel, sade bir bot. Herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bunu nasıl yapabilirim bana yardım edersen çok sevinirim . :)

Destek sunucusundan takıldığın yerleri sorabilirsin

MEE6 yolunda ilerliyorsunuz sanırım :)
Başarılar dilerim.

Bir MEE6 olmasak bile teşekkürler:)

Gerçekten çok yararlı bir discord botu! Başarılar..

Teşekkür ederim

Bugün sunucumda botu deneyeceğim. Yorumumu da burayı editleyerek yapacağım.
Edit: Bot şu an çevrimdışı.
Edit2: Sanırım uzun zamandır çevrim içi. Kullanışlı, güzel, sade bir bot. Herkese tavsiye ederim.
[/QUOTE]
Bir süre veri tabanını değişimi için bakıma almıştık. Başka bir veri tabanı altyapısına geçerek botun performansını bilmem kaç arttırdık. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim:)

Mcdikmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Botun bazı özelliklerini kullanabilmen için 12 saatte bir oy vermen gerekiyor. Bence bu güzel değil.

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/slowmode eklendi! Bu komut ile kanalınızda yavaş mod açabilirsiniz. Örnek kullanım: /slowmode 3 (Üyeler bundan sonra 3 saniye aralıklarla mesaj gönderebileceklerdir.)

Discord un kendi slow mode özelliği, daha beta aşamasında:)

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda çok sık görülen self bot ile spam saldırısına (Sunucuna 200 hesap girdirir, milyon milyar mesaj attırırım.) koruma getirdik. Eğer sunucunuzda saldırı tespit edilirse kanal 5 dakika kilitlenip saldırı yapan tüm botlar engelleniyor.
Gulu'dan oy toplama kaldırıldığı için oy sayısıyla övünen diğer botlar var, selam olsun. DBM ile geliştirmeye devam :*