MCOyna Network - Skyblock+ | Yetkili Alımları 2018 > www.mcoyna.com

Quardix

Marangoz
En iyi cevaplar
0

MCOyna Network > Merhaba arkadaşlar. bu forumda "mcoyna network" adlı minecraft sunucumun, yetkili alım bölümünü uyguluyorum. lütfen başvuru yapmadan, sunucuya gelip "kurucu alım varmı?" demeyiniz. aksi takdirde oyuncu olarak ön görülürsünüz. lütfen cevap verirken kendi kararınızı, kuralları ihlal etmeyerek, ve karmakarışık olmayacak bi şekilde başvurursanız çok sevinirim.

Sunucumuzdaki Alım yapılacak bölümler; "skripter,admin,moderatör,mimar,rehber,youtuber,reklamcı"

Örnek alım formu;
> Merhaba, sayın "MCOyna Yönetim Ekibi." konunuzu gözden geçirdim, bu işe uygun olabilceğimi düşündüm.
> hadi tanışalım. adım emin can, yaşımı belirtmek istemiyorum. 6 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> rehber yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, rehber olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

Sunucu bilgileri;
> join.mcoyna.com
>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord grubu kod;
QSjEfTJ

Nasıl discord grubunuza katılırım?;
discord'da bulununan gruba katıl seçeneğine tıklıyoruz. ordan gruba katıl bölümünden, dediği linki yazıp, sonuna kodu ekliyoruz.

yetkili alım formu bukadardı.

FORUMA GÖZ ATTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER!

erdem11mrk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Merhaba, sayın "MCOyna Yönetim Ekibi." konunuzu gözden geçirdim, bu işe uygun olabilceğimi düşündüm.
> hadi tanışalım. adım erdem, yaşımı belirtmek istemiyorum. yaklaşık 5 6 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> admin yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, admin olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

TitanOna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Merhaba. Adım "Eray Bahadır". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 4.5 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu tecrübemle destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum:Baş Admin ve ya Admin
> Yaşım 14 15 e gireceğim
> oyunculara karşı saygılı olacağıma, ve adaletli olacağıma söz veriyorum.
DC:ErayBy#7541
E mail:[email protected]
Oyun NİCK:CreeperEdge
CV:
Daha Önceden De Bir kaç sv De yetkili oldum daha sonra kendi isteğim İle çıktım serverlardan ve yeni bir server arıyorum.
Server İSİMLER
-CratesCraft
-LordCraft
-Ermenya
-CraftWorld
VB. sunucularda çalışma yaptım
Ve bazı sunucular Beni arkamdan vurdu PLUGİNER'lik yapmıştım PLugin kurdum ve Ban atmışlardı :(
Ama sizle Beraber İyi bir İş Çıkarcağıma İÇDEN İNANIYORUM
Sevgilerle Eray Bahadır

Uz_Hyper

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
> hadi tanışalım. adım Burak , yaş : 18 . 5 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> mimar yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.

> sizlerde onaylarsanız, mimar olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

Squzz_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba , Sayın 'MCOyna ekibi' Konunuzu Gördüm İnceledim Bu işe kendimi layık gördüm. Biraz Kendimden Bahsedeyim :)
Adım Serhat Yaşım 17 Adanalıyım 3 sene minecraft geçmişim var Sunucuya Yararımın olcağını düşünerek bu konuyu açıyorum Sunucu Kalite bakımından Eğlence bakımından yararda olacağıma inanıyorum
Admin Yetkisi İstiyorum Çünkü bu işte kendimi hazır görüyorum ve gözünüzü kara çıkarmıcağımı düşünüyorum oyuncularla iyi geçinceğimi düşünüyorum Sizlerde Layık Görürseniz İşime Geçmek İstiyorum İyi Günler :)

aefekanaytb

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> hadi tanışalım. adım Abdullah, yaşımı belirtmek istemiyorum. 5 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> Skripter yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, Skripter olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

ozzgurylmzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> hadi tanışalım. adım Özgür Yılmaz, yaşımı belirtmek istemiyorum. 3 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> Mimar yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, Mimar olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

Papier78

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sayın "MCOyna Yönetim Ekibi." konunuzu gözden geçirdim, bu işe uygun olabilceğimi düşündüm.
> hadi tanışalım. adım yasin, yaşım 13. 4 yıldır minecraft oynuyorum. sunucunuza yararlı olabilceğimi düşünerek bu foruma başvuru yapıyorum.
> mimar veya rehber yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, rehber veya mimar olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.

Linux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> hadi tanışalım. Merhaba! Ben Vedat Yaklaşık 2013'ten Beridir Minecraft Oynuyorum Forumlarda Gerek Skript Olsun Gerek Plugin Paketi Olsun Uğraş Verip Kullanıcılara Hizmet Sundum.Eski Hesabımı Kayıp Ettiğim İçin Yeniden Başlamak İstedim Bu İşlere. Açıktan Lise Okuyorum Lise 3' Geçtim. Daha Önce Gerek Kendi Ekibim Olsun Gerek Başka Ekipler Olsun Profesyonel Olarak Serverlar Açtım ve Çalıştım Hepsinde Güzel Mevkilerde Çalışarak Hizmet Ettim.Aktiflik Saatim Toplam 12 Saat,Samimi Sıcakkanlı Birisiyim,Espiritüelim,Oyuncularla İç İçeyim Her zaman Onlara Karşı Sıcak Bir Tavrım Olmuştur. Hiç Bilmeyene Bile Öğreterek Yardım Ettiğim Oldu. Ve En Önemlisi Her Daim Saygı Çerçevesi İçindeyim Saygı Kelimesine Çok Önem Veririm. İşimi Severek Yaparım Canımı Dişime Takarak Uğraşırım İşimle Sıkılmam, Bunalmam, Usanmam hiçbir zaman İşime Önem Veririm.

> Admin yetkisi istiyorum, kendimi bu işe hazır gördüm. oyunculara saygı çerçevesi içinde iyi davranabileceğimi düşünüyorum.
> sizlerde onaylarsanız, Admin olmak için ilk adımımı atmaya hazırım.