Merhaba Ayaz, öncelikle şunu söylemek istiyorum. Yaşını 13.5 olarak söylemiştin bize, fakat görüyoruz ki 15 yazmışsın. Bize bir başvuru yapmıştın ama diğer sunuculara da yapmışsın. Sana hayatında başarılar dileriz, umarım aradığın sunucuyu bulursun. Ama dikkatli ol çok fazla yalan söyleme, herkes bizim gibi karşılamaz. Biz zaten senin başvurunu reddetmiştik, kabul etseydik bile bu konu sonrasında yine reddedecektik. İyi günler.Merhaba dostum, öncelikle şöyle söyliyim yine başvuruda Söyleyeceğim skript,plugin yazıyorum.
Ad: Ayaz Beyhanoğlu
Skype Veya İletişim Adresi: Ayaz Beyhanoğlu#9223
Tecrübe: Ule bence bu bi altta olmalıydı-- FuryNetwork AnkaNetwork gibi birçok sunucuda pluginerdim, hepsi kapandı
Ne olmak istediğiniz: Pluginer
Neden Seni Seçmeliyiz: Dediğim gibi plugin,skript yazıyorum
Güvenebilir Miyim ? : Gerekirse ip adresimi bile veririm![]()
185.9.156.235 Sunucumuza davetlisin ama bilmeni isterim ki 3 builder adayı var 3 ünüzde spawn yapmaya başlayacaksınız içinizden en beğendiğimi almak istiyorum gerekirse 2 kişi çalışabilirsiniz yada 3Ad:Mert
Skype Veya İletişim Adresiiscord Ban Yedi
Tecrübe:Builder Bilen Bilir Beni
Ne olmak istediğiniz:Builder
Neden Seni Seçmeliyiz:Bir Builder Yoksa Serverinizde Renkte Yoktur Size Renk Katmaya Geldim
Güvenebilir Miyim ? :Evet Kesinlikle
185.9.156.235 gel sunucumuza konuşalım kabul edildinAd:Aykut Hüseyin Can******
Skype Veya İletişim Adresi: discord: qykutt4515turgutlu
Tecrübe:%100
Ne olmak istediğiniz:Rehber
Neden Seni Seçmeliyiz:Hem tecrübeliyim ayrıca oyuncularada kendimi sevdiririm birçok serverde rehber oldum en iyi server ise KingFactionda 5 ay rehber olmuştum sonra ise kurucuyla kavga edip işimden ayrıldm
Güvenebilir Miyim ? : Yani bu kısıma gelirsek ben kendimi güvenilir buluyorum ama tabikide insanın kişiliğine bağlı bir şey güven konusu