> SansorCraft ◦ Yetkili Alım |Mod|Admin|Ortak|Asistan|Rehber|YouTuber| ◦ 1.8x - 1.9x - 1.11x ◦ Www.SansorCraft.Pw ϟ

SCTR_KyleBilisim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Öz Geçim -
+ SansorCraft - Ay Yıldız Yardımlaşma Platformu Minecraft Sunucusu [- Alım -] +
> Sunucumuz Yeni Site'Si İle Alımlara Devam Etmekte Dir.
> Sunucumuz ÇakmaLobi/OpSkyBlock Tan Oluşmaktadır Yoplam Ram 9GB Ram'Dır
> İşlerin Aksaması Ve Zorluklar Sonucu Alım Yapmaya Karar Verilmiştir.
> Alınacaklar Lütfen Yaşlarını Ve Bilgisini Doğru Söylesin.
> Sunucuya Gelip Ben Admin Ve Ya Mod Olcam Derken Birazcık Düşünelim.
> Çünkü Gelenlerin %90 Nı Yaş Sınırı 14 , Yaşa Bakmıyoruz Ama Professionel Olamlıdır.
> İyi Forumlar Bol Şanslar!

☘ Şartlar ☘
☞ Ciddi , Professionel , Küfür Etmeyen , Saygılı , Dürüst , En Asıllı Oyunculara Artislik Yapmayan Biri OLMALI!
☞ Başka Seunucularda Çalışmamalı Günlük AKTİF Liği En Az 1 Saat Tatilde İzin - Sınav Larda İzin Verilmektedir.
❣ Bilgiler ❣
| Site ➵
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

| İp ➵ SansorCraft.BatiHost.Com
| Yönetici Discord ➵ ⓀyleⒷilisim > Eren Kan#7865
| YouTube ➵ SansorCraft
| Yönetici YouTube ➵ KyleBilisim
! FORUM !

* Yaş ➤ 17
* Discord ➤ ⓀyleⒷilisim > Eren Kan#7865
* Yetki ➤ Kurucu
* YouTube ➤ KyleBilisim
* Build ➤ %75
* Plugin ➤ %95
* Tasarım ➤ %80
* Bağış ➤ 50 - 100 [ Atamıyorsanız Lütfen 0 Yazınız ]

➤ 17 Yaşından Altları Admin/Ortak/Asistan Yetkilerini İstemesin | Telefon Numarası Şarttır Küçükler Gelmesin!
➤ Professionel Olmayanlar Lütfen Builderlik Ve Ya Pluginerlik İçin Başvurmasın!
➤ Yaşınızı Doğru Söleyiniz YALAN SÖYLEYİP Mağdur Duruma Düşmeyin Her Yaşa Göre Alım VARDIR!
➤ Sunucuya Gelsene Filan Cevap Yazmayınız KÜFÜR Edenler Atılır!
➤ Başka SUNUCU 'larda ÇALIŞMAK Kesinlikle YASAKTIR!
➤ Formu Baştan Sona Okuduysanız Saygınız Ve Aziminiz İçin Teşşekürler!

Kill_Rampage

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Adım Kill_Rampage
Yetki:Admin 2 Yıl [Tecrübe]
Build : %70
Tasarım: %75
SERVER İP ATARSANIZ GELEBİLİRİM

KingSKYNWW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
* Yaş ➤ 17
* Discord ➤ berateren > berateren#2156
* Yetki ➤ Admin
* YouTube ➤ Berat Eren
* Build ➤ %90
* Plugin ➤ %100
* Tasarım ➤ %97
* Bağış ➤ Belki 20TL

Holybleu05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
* Yaş ➤ 17
* Discord ➤ Yeni İndirdim
* Yetki ➤ Admin - MOD
* YouTube ➤ YOK
* Build ➤ %80
* Plugin ➤ %87
* Tasarım ➤ %90
* Bağış ➤ 15 - 20

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Öncelikle selamlar! Sunucunuz hayırlı olsun! Şimdi de forumuma geçeyim :

* Yaş ➤ 15
* Discord ➤ Hand Of The King#0563
* Mikrafon ➤ Var. Hatta ekler eklemez konuşabilirizde!
* Yetki ➤ Admin-Moderatör
* YouTube ➤ Malesef yok :(
* Build ➤ Klasik fact serverlerindeki holo wg we mrl falan işte onlardada baya bilgim var.
* Plugin ➤ Servere plugin atma vb düşünüyorsanız ondan anlamam ama yani plugin komutları falan desem plye göre deyişir.
* Tasarım ➤? Nası yani ne tasarımı Ev, Tarz? Anlamadım.
* Bağış ➤ 0(Bunun sebebi okul ve aile çok para vermez bana. yani ayda 1 falan param olur o da 20 TL falan. Onuda bir proje üstünde[Bilgisayar toplicam] çalışıyorum)

Herşeyden önce merhaba. Ben Erdem. Minecraft a 2013 de başladım. Benim serverdeki amacım oyunculara hem yardımcı olup hemde bazı durumlarda gerekeni yapmaktır. İyi insanımdır. Çabuk insanlarla tanışırım. Çok boş yere küfür edip, hiç yardımda bulunmayanları hiç sevmem. Ve özellikle mesela adam admin olmuş hava yok işte ana buraya ev yap gibi insan gibi isticene direk EMIR verenleri sevmem. İnsan gibi isterse yaparım.(yani komut tarzı deyilde şöyle severim : Kardeşim ya işin yoksa bana ev yapabilirmisin ya? "falan yani düzgün birisi)

Örneğin Hack vb leri direk banlamayı tercih ederim. Bunun sebebi bir hacker asla durmaz.
Sadece düzgün dostluk kuranlarla takılırım. Benim hoşlanmadığım şeyleri yapanlardan nefret ederim.

Herkeze başarılar diliyorum!

SCTR_KyleBilisim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selamlar! Sunucunuz hayırlı olsun! Şimdi de forumuma geçeyim :

* Yaş ➤ 15
* Discord ➤ Hand Of The King#0563
* Mikrafon ➤ Var. Hatta ekler eklemez konuşabilirizde!
* Yetki ➤ Admin-Moderatör
* YouTube ➤ Malesef yok :(
* Build ➤ Klasik fact serverlerindeki holo wg we mrl falan işte onlardada baya bilgim var.
* Plugin ➤ Servere plugin atma vb düşünüyorsanız ondan anlamam ama yani plugin komutları falan desem plye göre deyişir.
* Tasarım ➤? Nası yani ne tasarımı Ev, Tarz? Anlamadım.
* Bağış ➤ 0(Bunun sebebi okul ve aile çok para vermez bana. yani ayda 1 falan param olur o da 20 TL falan. Onuda bir proje üstünde[Bilgisayar toplicam] çalışıyorum)

Herşeyden önce merhaba. Ben Erdem. Minecraft a 2013 de başladım. Benim serverdeki amacım oyunculara hem yardımcı olup hemde bazı durumlarda gerekeni yapmaktır. İyi insanımdır. Çabuk insanlarla tanışırım. Çok boş yere küfür edip, hiç yardımda bulunmayanları hiç sevmem. Ve özellikle mesela adam admin olmuş hava yok işte ana buraya ev yap gibi insan gibi isticene direk EMIR verenleri sevmem. İnsan gibi isterse yaparım.(yani komut tarzı deyilde şöyle severim : Kardeşim ya işin yoksa bana ev yapabilirmisin ya? "falan yani düzgün birisi)

Örneğin Hack vb leri direk banlamayı tercih ederim. Bunun sebebi bir hacker asla durmaz.
Sadece düzgün dostluk kuranlarla takılırım. Benim hoşlanmadığım şeyleri yapanlardan nefret ederim.

Herkeze başarılar diliyorum!
mod olarak işe alındın! istedin zaman başlayabilirsin!

EmrahYalçın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

- Öz Geçim -
+ SansorCraft - Ay Yıldız Yardımlaşma Platformu Minecraft Sunucusu [- Alım -] +
> Sunucumuz Yeni Site'Si İle Alımlara Devam Etmekte Dir.
> Sunucumuz ÇakmaLobi/OpSkyBlock Tan Oluşmaktadır Yoplam Ram 9GB Ram'Dır
> İşlerin Aksaması Ve Zorluklar Sonucu Alım Yapmaya Karar Verilmiştir.
> Alınacaklar Lütfen Yaşlarını Ve Bilgisini Doğru Söylesin.
> Sunucuya Gelip Ben Admin Ve Ya Mod Olcam Derken Birazcık Düşünelim.
> Çünkü Gelenlerin %90 Nı Yaş Sınırı 14 , Yaşa Bakmıyoruz Ama Professionel Olamlıdır.
> İyi Forumlar Bol Şanslar!

☘ Şartlar ☘
☞ Ciddi , Professionel , Küfür Etmeyen , Saygılı , Dürüst , En Asıllı Oyunculara Artislik Yapmayan Biri OLMALI!
☞ Başka Seunucularda Çalışmamalı Günlük AKTİF Liği En Az 1 Saat Tatilde İzin - Sınav Larda İzin Verilmektedir.
❣ Bilgiler ❣
| Site ➵
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

| İp ➵ SansorCraft.BatiHost.Com
| Yönetici Discord ➵ ⓀyleⒷilisim > Eren Kan#7865
| YouTube ➵ SansorCraft
| Yönetici YouTube ➵ KyleBilisim
! FORUM !

* Yaş ➤ 17
* Discord ➤ ⓀyleⒷilisim > Eren Kan#7865
* Yetki ➤ Kurucu
* YouTube ➤ KyleBilisim
* Build ➤ %75
* Plugin ➤ %95
* Tasarım ➤ %80
* Bağış ➤ 50 - 100 [ Atamıyorsanız Lütfen 0 Yazınız ]

➤ 17 Yaşından Altları Admin/Ortak/Asistan Yetkilerini İstemesin | Telefon Numarası Şarttır Küçükler Gelmesin!
➤ Professionel Olmayanlar Lütfen Builderlik Ve Ya Pluginerlik İçin Başvurmasın!
➤ Yaşınızı Doğru Söleyiniz YALAN SÖYLEYİP Mağdur Duruma Düşmeyin Her Yaşa Göre Alım VARDIR!
➤ Sunucuya Gelsene Filan Cevap Yazmayınız KÜFÜR Edenler Atılır!
➤ Başka SUNUCU 'larda ÇALIŞMAK Kesinlikle YASAKTIR!
➤ Formu Baştan Sona Okuduysanız Saygınız Ve Aziminiz İçin Teşşekürler!

aga ben serverder REHBER DİM ban atınız adım EmrahTR server düzetmek için bana ban atınız kick veya beyaz liste açsayıdnız lütven banımı kaldırın rehberdim ben EmrahTR oyundaki adım

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2

(ben)

Selamin Aleyküm.

ⓀyleⒷilisim > Eren Kanbugün saat 15:18
Aleyküm SleaM
Buyur!

(Ben)
Niye direk banladınızki bizi?
Ben TargaryenWolf

Yani sebepsiz şekilde direk banladınız.

ilk /whitelist add yapıp ordan /whitelist on yaptıktan sonra kickleyebilirdiniz?

ClydeBOTbugün saat 15:19

Mesajın iletilemedi çünkü alıcı ile herhangi bir sunucu paylaşmıyorsun veya paylaşılan sunucunuzda direkt mesajları devre dışı bıraktın, alıcı sadece arkadaşlardan direkt mesaj kabul ediyor, veya alıcı tarafından engellendin.

Bunu sadece sen görebilirsin — bu mesajı sil.

Yani bu demek oluyorki hainlik yaptılar. Beyler bu serverin adminlerine güven olmaz. Sebepsiz şekilde bizi banladılar. Ve direk kendisi dcdede engelledi. Yani Bunlar HAIN. Sebep söyleseydi neyse ama bunlar HAİN beyler. Güvenmeyin ve serverede girmeyin.
Bu hainlerden 5 para etmez.

İyi günler.

DamlaCTN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
* Yaş ➤ 16
* Discord ➤ ! ' Kafalay pıyıl pıyıl.[]#6998
* Yetki Asistan
* YouTube ➤ Hesabım Yok
* Build ➤ %67
* Plugin ➤ %45
* Tasarım ➤ %100
* Bağış ➤ 0-5

SCTR_KyleBilisim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(ben)

Selamin Aleyküm.

ⓀyleⒷilisim > Eren Kanbugün saat 15:18
Aleyküm SleaM
Buyur!

(Ben)
Niye direk banladınızki bizi?
Ben TargaryenWolf

Yani sebepsiz şekilde direk banladınız.

ilk /whitelist add yapıp ordan /whitelist on yaptıktan sonra kickleyebilirdiniz?

ClydeBOTbugün saat 15:19

Mesajın iletilemedi çünkü alıcı ile herhangi bir sunucu paylaşmıyorsun veya paylaşılan sunucunuzda direkt mesajları devre dışı bıraktın, alıcı sadece arkadaşlardan direkt mesaj kabul ediyor, veya alıcı tarafından engellendin.

Bunu sadece sen görebilirsin — bu mesajı sil.

Yani bu demek oluyorki hainlik yaptılar. Beyler bu serverin adminlerine güven olmaz. Sebepsiz şekilde bizi banladılar. Ve direk kendisi dcdede engelledi. Yani Bunlar HAIN. Sebep söyleseydi neyse ama bunlar HAİN beyler. Güvenmeyin ve serverede girmeyin.
Bu hainlerden 5 para etmez.

İyi günler.
ben deki bütün kanıtları görüntülü olrak atayımmı ?