Grafik Kötüleşti!

Ekla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı normal düzgün şekilde oynarken bugün Grafiğinde bir sorun yaşadım..Bloklarin etrafinda Beyaz cizgiler oluyor Alttaki resim her seyi acikliyor. cözümü nedir

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bu başima hiç gelmedi çevabini bilmiyorum ama çözüm olarak sana çalistira %appdata% yazip ordaki minecraft klasörünü silip oyunu açmandir otomatik forcedupdate yapacaktir onun haricinde texture-pack kullaniyosan default yap belki ondandir

Ekla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyunun Ayarlarından değil, Başka birinin ayarlarını uyguladım yine aynı sorun.... Doku paketini Oyunun orjinal doku paketi yaptım düzelmedi %appdata% daki .minecraft klasörünü silip oyuna girmeye çalıştım. Ama işe yaramadı. Düzelmedi

Observerq

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TP texture pack. vrs ise versiyon. Ya uygun versiyonunu bulacaksın texture packin. Yada o texture packten vazgeçeceksin. Hem bulamadım hem vazgeçmek istemiyorsun, birde Optifine adlı modu dene.

varol68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba kardeş adım Vural bu sorunun çözümü ekran kartın ile alakalı çünkü ekran kartının sürücüsünü yüklemediğin zaman ekran kartı oyunu desteklemez dolayısıyla burdan sorununu çözebilirsin.

Denetim Masası>Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları(Burda ekran kartı modeli yazar bunun üzerine sağ tıklatıp "Sürücü Yazılımını Güncelleştir..."
Diyerek sorununu çözebilirsin.

Ekla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Texture Pack'i Kaldırdım, Ekran kartını Güncelleştirdim. Sorun Çözülmedi :|