Film Önerebilirmisiniz.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Marvel filmleri, DC filmleri, labirent serisi gibi filmleri izledin mi? Harry Potter derdim ama izlememiş olma ihtimalin olmadığı için o_0

Labirent serisi okuduğum en iyi bilim kurgu serisiydi, filmlerinde kitap ile aynı olmayan çok fazla ayrıntı var ama filmler de muhteşem.
Marvel zaten çizgi romanların filmlerini yapmada mükemmelliği yakalamış ve DC'den daha iyi çünkü DC'de Marvel gibi bağlantılı bir düzen tam olarak yok. Fakat DC'nin belirli filmleri harika.
Labirent serisini bitirdim hatta bir kaç defa izledim (3)

BatSteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kayıp Aranıyor filmini sevdim sana öneririm. Konusu gizem & gerilim & dram türünde fakat konusu ve işleyişi açıkçası bayağı güzel yapılmış. Filmi sadece elektronik cihazların yani kameraların gözünden izliyorsunuz. Bu kameralar bazen Telefon kamerası & gizli kameralar & Bilgisayar kamerası ( çoğunlukla bu ) oluyor. Bence kesin izlemelisin..

ZorinTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
üstünden çok geçmşi ama predestination güzel bir bilim kurgu filmidir.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Kayıp Aranıyor filmini sevdim sana öneririm. Konusu gizem & gerilim & dram türünde fakat konusu ve işleyişi açıkçası bayağı güzel yapılmış. Filmi sadece elektronik cihazların yani kameraların gözünden izliyorsunuz. Bu kameralar bazen Telefon kamerası & gizli kameralar & Bilgisayar kamerası ( çoğunlukla bu ) oluyor. Bence kesin izlemelisin..
Fragmanını izledim, adam sanki taciz ediyor (çinli biri) insanları.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Düzgün bir filmden ne anladığına bağlı.
İzlediğim filmlerden birkaç tanesini sayabilirim Bu tür seviyorum;Thor Ragnarok,Avengers İnfinity War,Venom,Suicide squad,Wonder woman,justice league,batman ,Anhtilion(ynlş yzdm glb),Jumanji,Coco,Moana,Güzel ve çirkin,Alacakaranlık,Aquaman,Avatar,Harry Potter,Yüzüklerin efendisi,Ferdinand,Fantastik Canavarlar nelerdir-nerelerde bulunur,Harry potter,Hobbit,Ex machina,Wolverine Daha yazamayacağım. Birde romantik komedi