HosyNW Yetkili Alımları

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Sürümü: 1.8x
Sunucu Türü: SkyBlock (ileride hub olacak)
Sunucu Kapasitesi: Sınırsız
Sunucu Lokasyonu: Türkiye
Sunucu Ram: 8Gb Ram
Sunucu Hosting: Batihost
İp Adresi: HosyNW.batihost.net

Biz HosyNW olarak 1 kaç kere sunucu açmıştık. Fakat bu her zamankinden daha iyi olacağına eminim.
şu an tek kişiyim eski yönetici kadromuzdan kimseler kalmadı o yüzden sıfırdan bir kadro dizeceğiz.

ALIMLAR

Sunucu Ortağı

Yönetici Asistanı

Moderatör

Builder

Rehber

Pluginer

Reklamcı

Alım Formu :

Adınız:
Yaşınız:
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:
Deneyimleriniz:
Eklemek İstedikleriniz:

Oyun İçi Bilgiler.

SUNUCUMUZ DAHA BUGÜN (15/11/2018) AÇILMIŞTIR.
şu an SUNUCUDA BATİHOST'UN KENDİ PLUGİN PAKETİ BULUNMAKTADIR.
şu an KENDİ PLUGİN PAKETİMİZİ YAPIYORUZ.
GELİP DE "DAHA PL PAKETLERİ YOK MAPLERİ ALINTI" FALAN DEMEYİN !

Başvurularınızı lütfen ciddi bir şekilde yapınız !

Discord : y2TDuP

HosyNW...

Ekli dosyalar

• 1542291346132.png
    1542291346132.png
    39.3 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:

hyperlord5134

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
yönetici asistanı:

Adınız:Doğukan
Yaşınız:14
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:yönetici asistanı
Deneyimleriniz:BİR ÇOK SW DE yetkili olarak alındım oyuncularla iyi anlaştığımdan dolayı beni asistan aldılar
Eklemek İstedikleriniz: ben görevime başlamak için hazırım :co1:

Procuyumdur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kaan
Yaşınız:11 (ama yetenekliyim)
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:pluginer veya asistan
Deneyimleriniz:pluginir swde yetkileri ayarlar tag lari yapar pl yuklerim asistan yardım ederim size ve insanlara
Eklemek İstedikleriniz: swye e katkım bulunsun isterim

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yönetici asistanı:

Adınız:Doğukan
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:yönetici asistanı
Deneyimleriniz:BİR ÇOK SW DE yetkili olarak alındım oyuncularla iyi anlaştığımdan dolayı beni asistan aldılar
Eklemek İstedikleriniz: ben görevime başlamak için hazırım :co1:
Sunucuya gel bi konuşalım :)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Adınız:Erdem
Yaşınız: 15
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki: Kardeşim Yönetici Assistanı,Mod vb olur neyi hak ediyorsam onu ver.
Deneyimleriniz: 7 Senedir minecraftı oynuyorum. Minecraft'ı public çıktığından beri severek oynadım. Gerçekten en çok hoşuma giden oyunlardan biri. Özellikle multiplayerinden hoşlanmışımdır. İnsanlarla düzgün ve Küfürsüz şekilde konuşup İnsani kendimi sevdiririm. Her oyuncuya verebileceğim en büyük bilgiyi veririm. Şuda var. Build vb işler hoşuma gider. Gerçekten eğer bir insan olsun tek başıma elimden geldiği kadar en güzel yapıyı yapmaya çalışırım. Bende ayrımcılık yoktur. Örneğin kız olan birine 10 dia block veriyorsam normal erkek olan oyuncuyada 10 Dia block veririm. Bizde Eşitlikte vardır Adalette.
Eklemek İstedikleriniz: Mikrafonum bulunmakta. Yani istersen discorduna gelir gelmez konuşabilir tanışabiliriz?

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erdem
Yaşınız: 15
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki: Kardeşim Yönetici Assistanı,Mod vb olur neyi hak ediyorsam onu ver.
Deneyimleriniz: 7 Senedir minecraftı oynuyorum. Minecraft'ı public çıktığından beri severek oynadım. Gerçekten en çok hoşuma giden oyunlardan biri. Özellikle multiplayerinden hoşlanmışımdır. İnsanlarla düzgün ve Küfürsüz şekilde konuşup İnsani kendimi sevdiririm. Her oyuncuya verebileceğim en büyük bilgiyi veririm. Şuda var. Build vb işler hoşuma gider. Gerçekten eğer bir insan olsun tek başıma elimden geldiği kadar en güzel yapıyı yapmaya çalışırım. Bende ayrımcılık yoktur. Örneğin kız olan birine 10 dia block veriyorsam normal erkek olan oyuncuyada 10 Dia block veririm. Bizde Eşitlikte vardır Adalette.
Eklemek İstedikleriniz: Mikrafonum bulunmakta. Yani istersen discorduna gelir gelmez konuşabilir tanışabiliriz?
Sunucuya buyrun konuşalım. " HosyNW.batihost.net "

Kursatgcms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: kürşat
Yaşınız:15
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki: builder
Deneyimleriniz: worldedit voxelsniper vb.
Eklemek İstedikleriniz: yeni warplar ve sağlam bir oyuncu kitlesi

TaklacıKingTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emircan
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki: Sunucu Ortaklığı,Moderator,Builder
Deneyimleriniz:Vallaha Ne Yalanım olsun oyuncularla iyi anlaşırım özellikle böyle dürüst doğru düzgün oyanayan biriyle tahmini 5-6 yıldır minecraft oynuyorum ve bazı büyük serverlara ortaklık yaptım efescraft olsun falan sonra tabi kapandı ve deneyimlerim çok iyi buildim var sonra map falan ayarlaya bilirim kendi warplarımız yapabiliriz deneyimim var Pluginer olmayı düşündüm ama şimdi onun için uğraşamıcam eğer sende istersen seninle beraber büyük bir hub sunucu yapabiliriz - sadece hafta sonları girebilirim hafta içi belki girebilirim ama iyiyimdir
Eklemek İstedikleriniz: Sunucu iyiye gider inşallah

samet_pro119

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Samet
yaşınız:14 15 e gircem
sahip olmak istediğiniz yetki:Mod
Deneyimler:4.5 senedir minecrafttayım pllerle aram iyi wand hologram vb nerden baksanız herşeyi yapabilirim iyi günler

SametBabapro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Samet Arda
Yaşınız:15
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:ortak
Deneyimleriniz:çoğu özel serverlerde kuruculuk yaptım
Eklemek İstedikleriniz: Ben herşeye hazırım bilgilerim var plugin bilgisi vb.

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emircan
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki: Sunucu Ortaklığı,Moderator,Builder
Deneyimleriniz:Vallaha Ne Yalanım olsun oyuncularla iyi anlaşırım özellikle böyle dürüst doğru düzgün oyanayan biriyle tahmini 5-6 yıldır minecraft oynuyorum ve bazı büyük serverlara ortaklık yaptım efescraft olsun falan sonra tabi kapandı ve deneyimlerim çok iyi buildim var sonra map falan ayarlaya bilirim kendi warplarımız yapabiliriz deneyimim var Pluginer olmayı düşündüm ama şimdi onun için uğraşamıcam eğer sende istersen seninle beraber büyük bir hub sunucu yapabiliriz - sadece hafta sonları girebilirim hafta içi belki girebilirim ama iyiyimdir
Eklemek İstedikleriniz: Sunucu iyiye gider inşallah
Sunucuya buyrun.

ByLien81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Fırat
Yaşınız:18
Sahip Olmak İstediğiniz Yetki:Yönetici Asistanı
Deneyimleriniz:3.5-4 Yıllık bir Minecraft serüvenim var, bu serüvende %65 lik bir kısım sunucularda yetkili görevini üstlendim, Admin,Moderatör,Builder,Rehber v.b kısımlarda Özellikle Builder Ve Admin olarak.
Eklemek İstedikleriniz:Öncelikle sıcak kanlı biriyimdir görünmediği kadarda soğuk kanlıyım. Oyuncu psikolojisinden ve küçük arkadaşlarımızın sıkıntılarından geçtiğim için anlamakta pek zorluk çekmiyorum ve kendime inancım çok. Benim yetkili olmamda etkisi olan özelliklerim Oyunculara sıcak yaklaşırım arkadaşmış gibi ve sorunlarını çözerim, sunucunun refah ve düzenini sağlarım. bu kadar efendim :)