Ü
Üye silindi 10466712
Ziyaretçi
- Öncelikle, Fix PUBG nedir?
Herkesin bildiği üzere PUBG oyununda başta birçok hata vardı ve bu hatalardan ben de şikayetçiydim ve bu hatalardan dolayı PUBG bunun üzerine bir proje açmaya karar verdi ve bu proje "Fix PUBG" ismini verdi bu projedeki amaçları aslında PUBG'yi daha oynanabilir bir Battle Royale oyununa dönüştürmekti ve şu an hatırı sayılır olarak azaldı diyebilirim daha az bug ile karşılıyorum şahsi olarak görüşüm bu yönde ancak hala devam eden hatalar olduğunu altını çizmeden geçemeyeceğim.
PUBG bünyesi "Fix PUBG" ile neleri düzeltti?
Düzelttikleri şeyleri dallara ayırmışlar, şu şekil de açıklayabilirim.
Arayüz Performansı (Yarısı Tamamlandı)
Ana Performans Geliştirmesi (Tamamlanmış Durumda)
Karakter Optimizasyonu (Tamamlanmış Durumda)
Seviye Akış Optimizasyonu (Tamamlanamadı)
Efekt Optimizasyonu (Tamamlanamadı)
Sunucu Performansı (Tamamen Bitti)
Sunucuları geliştirdiler, ve daha iyi bir oyun keyfi alabiliyoruz artık.
Anti-Cheat
Hilecileri Azaltmak (Tamamlandı)
Şikayet Sonuç Bildirimleri (Tamamlandı)
Anti-Cheat dalları birleştirildi. (Devam ediyor)
Oyunda Hile Üretenlere Karşı Yasal Eylem (Devam ediyor)
Donanımlı Yasaklamalar (Devam ediyor)
Maç Aramaları
Daha hızlı ve daha uygun maçlar aranması
(Devam ediyor, ne yazık ki bu konu da şikayet olduğum konulardan oyuna yeni başlıyorum adamlar çok iyi oynuyor diğerleri)
Diğer Buglar
Sitesinde tam 100 adet bugu bitirdiklerinin kaydını düşmüşler ve resim olarak eklemişler buraya eklemeye üşendiğim için bunu şöyle ifade edeceğim;
Çok Hoşuma Giden PUBG'nin "Fix PUBG" kapanış konuşması;
"Çıktığımız bu yolda, amaçlarımız arasında her zaman size içerikleri hızlı bir şekilde sunmanın yanı sıra, gerçek Battle Royale deneyimini de yaşatmak olmuştur. Bu süreçte, sizin için önemli olan bazı konuları gözden kaçırdığımızı ve hatalar yaptığımızın farkındayız. Başka hatalara sebep olmadan, mevcut hataları sorunsuz bir şekilde düzeltmek, ancak hatırı sayılabilir bir çaba ile mümkün olmuştur. "