Öncelikle senden yönetici olmaz adamı düzgünce ve nazikce uyarabilirdin Ünlemli(!) konuşmanda seni hiçbir yere çıkarmaz haklı durumdayken haksız duruma düşersin. Bir sunucu yönetiyorsan ilk önce saygılı cevap vermelisin. CAPSLOCK'luda yazmak bir fayda etmezmapler alıntı mıdiscord: Salim159#7721 ss ile gösterebilirim güzel kardeşim görmeden yargılama lütfen! Ayrıca gözünle görmeden de SUNUCUMUZU BALTALAMA!
HARİTANIN TAMAMEN AYYILDIZ NETWORK'A AİT OLDUĞUNUN KANITLARIYLA VEREYİM DE BİRDAHA BÖYLE SAÇMA MESAJLAR ATMA.
Ekli dosyayı görüntüle 105933
Ekli dosyayı görüntüle 105934
Ekli dosyayı görüntüle 105935Ekli dosyayı görüntüle 105936
DAİMA KALİTEYE KOŞACAĞIZ
önceki harita KRİPTON'a aitti. bu harita bana ait. alıntı haritalar koymak istemiyorum.Dandikliği Belli![]()
Kriptondan map alma kendisi kötü bi builderdirönceki harita KRİPTON'a aitti. bu harita bana ait. alıntı haritalar koymak istemiyorum.
KomikKriptondan map alma kendisi kötü bi builderdirdiscordumu oraya verdim bana ulaşmak istersen ulaş 0 alıntı 0 dan yapma ücret karşılığı build yapabiliriz sana
pluginlerin alıntı olup olmadığını neye dayanarak söyledin ?Pluginler ve Maplar Alıntı Pluginler ve Mapları Değistirirseniz Güzel Bi Server Olabilir Ve Konu Tasarımı Geliştirilmeli Başarılar...
hadi gelBen Bu Pluginleri Önceden Baska Bi Serverlerde Gördüm İstersen Bu Konuyu Tartısabiliriz Discorduma Ulaşman Yeterli JochemLamp#5138
Forumda böyle şeylerin yaşanmaması için bütün sunucu sahiplerinin birleşmesi ve ortak kararla hareket etmesi gereklidir.Kardesim Şöyle Bişeyde Var Ben Bu Olayları Çok Yaşadım Simdi İftiraya Gerek Yok Ben Discorda Bakarım Bide O Adamı Ben Tanıyorum Belki Birisi Onun Adında Bi Hesap Açıp Reklam Yapmıstır. O Adamın Reklam Yaptığına İnanmıyorum Kardesim Açık Ve Net.
Ayrıca harita tamamen bana ait kardeşim artık baltalamayı durdurun. üste çıkıp haritanın yapılırken SS kanıtları var.Pluginler ve Maplar Alıntı Pluginler ve Mapları Değistirirseniz Güzel Bi Server Olabilir Ve Konu Tasarımı Geliştirilmeli Başarılar...