Merhabalar...

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamlar uzun süre sonra bir uğrayayım dedim. Hala ortalıkta saocu tgci arkadaşlar yok değil mi :D

• Beğen
Reactions: DIO

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ah!,SAO güzeldir,değeri bilinen bir anime bence.26 Yaşımdayım hala deli gibi yeni sezon'un çıkmasını beklemekteyim... =)
Senin görüşün yargılayacak değilim tabi. Benim sevmememin sebebi animenin kötü olması değil yayıncılarının izleyici kitlesini kandırması. E tabi gerektiğinden fazla değer verildiğini de düşünüyorum o kadar üst düzey bir anime değil bana kalırsa.

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Anime izlemeye yeni başladım high school, Shinmai Maou no Testament, gibi animeler izledim 4-5 adet civarında.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
SAO hatelemenizin mantıklı bir sebebi var mı acaba? Canınız her sıkıldığında neden sallayıp duruyorsunuz bu animeye

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Profilindeki gibi Romantik Aşk animesi izlemektense , bilim kurgu animesi izlemeye yeğelerim. SAO bilimkurgudur hatta yakın gelecekte olabilicek bir kurgudur.

Bari animeyi izleyip yorum yapsaydın da cahilliğini belli etmeseydin, profilimde ki anime verdiği mesajla saoya göre çok daha farklı kulvarda bir anime. Ayrıca Sao da Romantizm yokmuş gibi yapman ayrı bi' ironi aptal fanboy :yıkıl:

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SAO hatelemenizin mantıklı bir sebebi var mı acaba? Canınız her sıkıldığında neden sallayıp duruyorsunuz bu animeye
Seriyi yakından takip ederdim ama izleyici çekmek için serilerinin trailerinda insanları kandırarak yanlış lanse etmesi ona karşı cephe almamı sağladı. Gerçi hala hateri olduğumu sanmıyorum sadece fanboy kitlesine çıldırıyorum