Play.SilentNW.Net - Oto Sat | Rulet | Günlük Ödül | ADAKIT | Event | 1.8 - 1.13 | JackPot | 0 Lag | Kolay Gelişme!

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0

KOPYALANA BILIR IP ADRESI
Play.SilentNW.Net

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESIME TIKLA VE DISCORD ADRESIMIZE GIT

DIPNOT
Biz asla başka sunucularda reklam yapmayız.
Adımıza yapılan reklamlar bizi düşürmek ve adımızı karalamak içindir.​

Son düzenleme:

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz yeni açılmıştır hepinizi bekleriz.
Konu Güncel ++​

Son düzenleme:

MrVoltic_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başarılı tasarım, başarılı sunucu iyi yerlere gelmeniz dileğiyle başarılar.. ^_^

LeBlach

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı bayağı güzel olmuş onun haricinde sunucu sistemleri diğer sunuculardan farklı beğendim başarılar :1:

LordArthas

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tasarımı yapanın eline sağlık. Uzun zamandır tanıdığım bir sunucu ekipteki oyuncularda bilgili. İyi bir yere gelcekinizi biliyorum. BOL ŞANS

oziibeeeey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel, Sunucuya girip oynamayı denedim, rehberler yetersiz, lag sorunu yok hoş güzel. bazı komutlar oyuncular için engelli (/helpop msg gibi..) taş jeneratöründen demir kızıltaş gibi elementler çıkartılabilirdi. /günlük sistemi pot sistemi güzel. Diğer sunucularda olmayıp da sizde olan bir şey göremedim. her şey çok klas. genel puanlama: 10/6 Başarılar!

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı güzel, Sunucuya girip oynamayı denedim, rehberler yetersiz, lag sorunu yok hoş güzel. bazı komutlar oyuncular için engelli (/helpop msg gibi..) taş jeneratöründen demir kızıltaş gibi elementler çıkartılabilirdi. /günlük sistemi pot sistemi güzel. Diğer sunucularda olmayıp da sizde olan bir şey göremedim. her şey çok klas. genel puanlama: 10/6 Başarılar!
Rehber alımlarımız şu an devam ediyor, oyuncularımızın fikirlerini elbet değerlendiriyoruz. Farklı bir sistem olarak en kısa zamanda hiçbir sunucuda olmayan Rulet sistemi eklenecek. Amacımız sizlere lagsız, bugsuz, hilesiz, güzel bir oyun keyfi sunmak.
Yorumunuz için teşekkürler.​

zNightLastTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
4 puanı nerden kırdınız açıkcası bilmem isterim :D