Bungeecord hatası

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Maalesef olmuyor üzücü :C hepsi doğru olduğundan eminim. Ayrıca şu da var batihost nasıl yapamadı?
Daha önce Batihost'ta çalıştım erkan abi bu konularla kendisi ilgilenmiyordu ben çalışırken orda. Minecraft Destek ekibi(Ben de bu ekipteydim) var onlar yapıyor. Bu arada pluginlerinde IPWhitelist varmı bi bakabilirmisin ? hem bungee pluginlerinin hem de sunucudaki(sorun olan sunucudaki) pluginlerin isimlerini atabilir misin ?

Son düzenleme:

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha önce Batihost'ta çalıştım erkan abi bu konularla kendisi ilgilenmiyordu ben çalışırken orda. Minecraft Destek ekibi(Ben de bu ekipteydim) var onlar yapıyor. Bu arada pluginlerinde IPWhitelist varmı bi bakabilirmisin ? hem bungee pluginlerinin hem de sunucudaki(sorun olan sunucudaki) pluginlerin isimlerini atabilir misin ?
Çakma ligindekiler bunlar:

Authme
CustomPayloadfixer
Dragonmotd
isim bug fixed
No cheat plus
Pluginmetrics
Protokollib
Skquery
Skript
Wildskript
World edit
World guard

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bungeecord'un config dosyasını burada anlatıldığı gibi ayarlamaya çalış, başarısız olursan özel mesaj atabilirsin veya Discord adresimden yazarsan ordan anlatırım. "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Şuanki configini sıfırlamayı unutma çünkü gördüğüm kadarıyla pek iç açıcı değil. Ayrıca Bungeecordunu güncelle.
(1.8 - 1.13 ile uyumludur. )

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bungeecord'un config dosyasını burada anlatıldığı gibi ayarlamaya çalış, başarısız olursan özel mesaj atabilirsin veya Discord adresimden yazarsan ordan anlatırım. "
" Şuanki configini sıfırlamayı unutma çünkü gördüğüm kadarıyla pek iç açıcı değil. Ayrıca Bungeecordunu güncelle.
(1.8 - 1.13 ile uyumludur. )
Ben istenildiği gibi yaptım ama gene olmadı.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Şöyle bir soru sorucam. Orda çalışıyosanız biliyorsunuzdur. Aldığımız domain minecract-batihost dosyasına atanmış galiba. Çakma lobi orda olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir mi?
Daha önce çalıştım :). Sanmıyorum portları kontrol edin çakma lobinin portu 25565 olmasına dikkat edin. Ilk giriş yapılan sunucunun portu standar mc portu 25565 olursa iyi olur.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
ip forward true olmalı ve spigot.yml 'den bungeecord true olmalı diye biliyorum.

Umuticigun

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Az Önce Girdiğim Sunucuya Şimdi Giremiyorum Nedenini Bilmiyorum Tek Bildiğim Bana Şu Hatayı Veriyor
lost connection: We are unable to inject you. Please try again!
Yardımcı Olur Musunuz ? :(