SansorCraft - Hub Sunucu - 11GB Ram - Oyna.SansorCraft.Pw

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
+güncel

.org uzantısı yakında geliyor!
+20 Online!
Hub Çalışmaları!
Discord Düzenlemesi!
Yeni Sponsor Farkedilmem!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Admin alımlarımız devam ediyor! Şartlar yukarıda.
Ram Yükseltme Çalışmaları!

Son düzenleme:

DraqoNs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sunucuda oynamayınız.Bu sunucunun karaktersiz ve haysiyetsiz kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfürler edip buda yetmiyormuş gibi benim aileme ve şahsıma çok ağır laflar etmiştir.Böyle bir sunucunun Kurucusuna bu gibi sözler yakışmıyor.Benim niyetim sadece alımlar için sunucuya gelmekti.Yazıklar olsun diyorum.İtiraz etmeye kalkmayın elimde ssler var.Bu ayrıca bir yasal suçtur.
ssleri atarmsn

umutbey3476

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sunucuda oynamayınız.Bu sunucunun karaktersiz ve haysiyetsiz kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfürler edip buda yetmiyormuş gibi benim aileme ve şahsıma çok ağır laflar etmiştir.Böyle bir sunucunun Kurucusuna bu gibi sözler yakışmıyor.Benim niyetim sadece alımlar için sunucuya gelmekti.Yazıklar olsun diyorum.İtiraz etmeye kalkmayın elimde ssler var.Bu ayrıca bir yasal suçtur.
Arkadaşlar Bu arkadaş yalan söylüyor Sunucuda Rehber Oldum Ben Atıldım Banlandım Ama Sunucuda KESSİNLİKLE BÖYLE BİRŞEY YOKTUR!!

MiranaTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeim Adamın SleepyBlizzard#kodunu yazsana
Kardeşim kodu yukarıda yazıyor zaten ve şunu söyleyeyim size yalan değildir.Ben mesajları x işaretine bastım sildim elimde tek bu ss kaldı bunu çıkarmanın yolu var mı atayım size tüm yazışmaları?