Ne oldu Dostum?Yalanıyordun.Arkadaşlar Bu arkadaş yalan söylüyor Sunucuda Rehber Oldum Ben Atıldım Banlandım Ama Sunucuda KESSİNLİKLE BÖYLE BİRŞEY YOKTUR!!
Bana da aynısı oldu kardeşim merak etmeBu sunucuda oynamayınız.Bu sunucunun karaktersiz ve haysiyetsiz kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfürler edip buda yetmiyormuş gibi benim aileme ve şahsıma çok ağır laflar etmiştir.Böyle bir sunucunun Kurucusuna bu gibi sözler yakışmıyor.Benim niyetim sadece alımlar için sunucuya gelmekti.Yazıklar olsun diyorum.İtiraz etmeye kalkmayın elimde ssler var.Bu ayrıca bir yasal suçtur.
Hala oyuncu çekebilecek yüzünüz var yani?Bana da aynısı oldu kardeşim merak etme=
Evet varHala oyuncu çekebilecek yüzünüz var yani?
kardeşim sunucumuzdan atıldın bari bizi ifşalamaEkli dosyayı görüntüle 113013
SAKIN SANSORDA OYNAMAYIN EREN BAKIN NE YAZDI
sizi ifşalamıyor,sizin suçunuzu açığa çıkartıyor. Buna İFŞALAMA değil SUÇ derler.kardeşim sunucumuzdan atıldın bari bizi ifşalama
Biliyorum gerekli işlemler başlatıldı.sizi ifşalamıyor,sizin suçunuzu açığa çıkartıyor. Buna İFŞALAMA değil SUÇ derler.
Siz mi başlattı,onlar mı?Biliyorum gerekli işlemler başlatıldı.
Biliyorum banlandığınızı, biz başlattık. Yaptıkları şey kurgu. Eren Kan'ın hesabının adını kullanarak çekmişler. Şimdiden kusura bakma.Siz mi başlattı,onlar mı?
(EN BAŞTAN SÖYLEYEYİM BEN BU SUNUCUNUN ESKİ KURUCULARINDANIM BANLANDIM )
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,iyi günler.Biliyorum banlandığınızı, biz başlattık. Yaptıkları şey kurgu. Eren Kan'ın hesabının adını kullanarak çekmişler. Şimdiden kusura bakma.
Sizede, başarılar sunucunuzda!Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,iyi günler.