Sunucumun konusu neden siliniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Withstein

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 20 dakika uğraşıp konu açıyorum, zaten moderatörler veya bölüm adminleri çok ağır oldukları için 3-4 saatte anca onaylıyorlar ben onaylanıcak diye beklerken bir bakıyorum konum silinmiş ve bana ne mesaj gelmiş ne de bildirim, sunucumun dolmama sebeplerinden biride buradaki modlar.

Riaxetr

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer..
En iyi cevaplar
0
Kurallara uygun açmalısınız bir eksik falan vardır ayrıca konu silinmiyor merak etme, geri dönüş yoksa forum desteğe konu aç.

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Tüm bu suçu modlara yani diğer deyişle forum yetkililerine atamazsınız. Forum kuralları ve sunucu konusu açmak için belirlenen kurallar kesin ve nettir. Bunların altında bir konu açmaya çalışırsanız tabii ki de konunuz onaylanmaz, silinir. Bununla birlikte bir sıkıntınız varsa, burada konu açmanıza gerek yok, "Forum Destek" konu başlığına bir konu açtığınızda bilgi vereceklerdir.

Withstein

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tüm bu suçu modlara yani diğer deyişle forum yetkililerine atamazsınız. Forum kuralları ve sunucu konusu açmak için belirlenen kurallar kesin ve nettir. Bunların altında bir konu açmaya çalışırsanız tabii ki de konunuz onaylanmaz, silinir. Bununla birlikte bir sıkıntınız varsa, burada konu açmanıza gerek yok, "Forum Destek" konu başlığına bir konu açtığınızda bilgi vereceklerdir.
Kurallara baktığımda tüm kurallara uygun açtığımı gördüm, galiba alttan para sıkıştırmamız lazım. :)

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
E kardeşim peki neden sildiler konumu tüm kurallara uygun olmasına rağmen?
Hocam, bakın sizlere tane tane anlatıyorum.
1. Kurallara uyulmaması veya abzürt bir şey gördükleri için onaylanmamıştır.
2. "Forum Destek" kategorisine yazarsanız kesinlikle cevabını vereceklerdir.

Ataberkia

En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Aternos tarzı sunuc ise ana sunucular kategorisinde kabul edilmiyor diye biliyorum.

Ayrıyeten; bir konu veya mesajı silerken hiç açıklama yapılmamasından ben de şikayetçiyim.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Kuralları okumadığınız o kadar belli ki. Düzgün bir üslup ile forum destek kategorisinden destek almak yerine herkese açık bir konu açıp yönetim sallamak çok kolay değil mi? Zaten yıllardır herkes yapıyor, ben de yapayım diye mi düşündünüz?

Konuda, sunucuda yer alan özel üyeliklerin fiyatları yer alıyordu. 7 numaralı Ürün Satışı kuralına bakarsanız;

1. 7- Ürün Satışı

Forum içerisinde yetkisiz satış yasaktır. Yetkisiz satış yapmanız durumunda uyarı ile cezalandırılırsınız. Satışa sunulabilecek herhangi bir içerik için, satıcı yetkisine sahip olmadan iletişim bilgisi vermeniz yasaktır. Tanıtım adı altında dolaylı yoldan satış yasaktır. Ek olarak sunucu tanıtım konularına özel üyelik fiyatlarını eklemek satış olarak sayılır ve yasaktır.
    Eğer bir ürünün satışını yapmak istiyorsanız Satıcı üyelik sahibi olmalısınız!

Satıcı yetkisine sahip olan üyelerle yaptığınız alışverişlerin güvenilirliği kesin değildir. Eğer satıcı yetkisine sahip bir üye tarafından dolandırılırsanız, yeterli kanıtları Forum Destek Bölümü'ne bildirmeniz sonucunda ilgili satıcının yetkisi alınır ve cezalandırılır. Satıcı yetkisi olmayan üyelerden ürün almaya çalışmayınız, satıcı yetkisine sahip olmayan üyeler size satış yapmak istediklerinde ilgili içerikleri rapor ediniz. Dolandırıcı olabileceği şüphelenilen üyenin, forumumuzu kullanarak suç işlemesi olasılığını engellemek amacıyla yasaklanabileceğini belirtiriz.

Konuya özel üyelik fiyatlarının eklememesi gerektiği, yasak olduğu kurallarda gayet açık bir şekilde yazılmış.

Kurallara baktığımda tüm kurallara uygun açtığımı gördüm, galiba alttan para sıkıştırmamız lazım. :)

Bir daha boş atıp dolu tutmaya çalışmayın ki sonrasında üzülmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...