MASTER Survival - We Are Back! [ play.mastersurvival.xyz ]

enesMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hatta inanır mısın kardeşim bilmem de bu master lafını duyunca özlem ve sinirle bu foruma girip bunu yazma istediğinde bulundum :)

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hatta inanır mısın kardeşim bilmem de bu master lafını duyunca özlem ve sinirle bu foruma girip bunu yazma istediğinde bulundum :)
Tek kişi değilim görüyorsun demi :)
Eleştiriniz için teşşekür ederim, kimseyi zorla oyunda tutmuyoruz. Oynamayabilirsiniz bu kadar basit. Eğer "paran mı bitti?" "dolandırıcı" kimi eylemlerde bulunacaksanız burdan klavyeden olmuyor. Gerekli yerlere gerekli suç duyurusunda bulunursunuz iyi forumlar.

FerdiCixxTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eleştiriniz için teşşekür ederim, kimseyi zorla oyunda tutmuyoruz. Oynamayabilirsiniz bu kadar basit. Eğer "paran mı bitti?" "dolandırıcı" kimi eylemlerde bulunacaksanız burdan klavyeden olmuyor. Gerekli yerlere gerekli suç duyurusunda bulunursunuz iyi forumlar.
Zaten oynamak gibi bi niyetim yok
Amacım seni tanımayanların sunucuyu ilk defa görenlerin gerçeği anlamasını sağlamak :)

SK1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oktay'ın eski rehberlerdenim arkadaşlar bence bir şans daha verin derim pişman olmazsınız ve bu işin en tecrübeli birisi olduğunu söyleyebilirim.
-Oktay Serveri ne zaman açıyorsun?