sürümünüz kaçtı söylerseniz yardım edebilirimMerhabalar
Skyblock sunucumda lagı önlemek amaçlı piston sınırı koymaya karar verdim
configten pistona sınır koyuyorum örneğin 40 ama işlemiyor sınırsız oyuncular adaya piston koyabiliyor
bunu nasıl önleyebilirim
options:
prefix: &6&lTurboMC #Msjların Başındaki Ön Ek.
variables:
{pistons.%player%} = 40 #max piston koyma sayısı?
on break piston:
add 1 to {pistons.%player%}
send "&7[{@prefix}] &d- &6Piston'u kırdığın için piston koyma hakkın 1 arttırıldı!" to player
on place piston:
if {pistons.%player%} is greater than or equal to 1:
add -1 to {pistons.%player%}
send "&7[{@prefix}] &d- &aPistons başarıyla koyuldu!" to player
else:
cancel event
send "&7[{@prefix}] &d- &cSadece 40 adet huni koyabilirsin koyabilirsin!" to player
adam saten config den koyuyorum olmuyor demiş muhtemelen eski bir sürüm kullanıyo olmalı bu yüzden skript attım satenASkyblok config'den şurayı ayarla
entitylimits:
PISTON_BASE: 50
sürüm 1.8 hocamsürümünüz kaçtı söylerseniz yardım edebilirim
Kod:options: prefix: &6&lTurboMC #Msjların Başındaki Ön Ek. variables: {pistons.%player%} = 40 #max piston koyma sayısı? on break piston: add 1 to {pistons.%player%} send "&7[{@prefix}] &d- &6Piston'u kırdığın için piston koyma hakkın 1 arttırıldı!" to player on place piston: if {pistons.%player%} is greater than or equal to 1: add -1 to {pistons.%player%} send "&7[{@prefix}] &d- &aPistons başarıyla koyuldu!" to player else: cancel event send "&7[{@prefix}] &d- &cSadece 40 adet huni koyabilirsin koyabilirsin!" to player
DENEMEDİM
adam saten config den koyuyorum olmuyor demiş muhtemelen eski bir sürüm kullanıyo olmalı bu yüzden skript attım saten