- En iyi cevaplar
- 3
Oyuncularınız çok az yeni büyük güncellemeler ve reklamlar yapmalısınız.
Muhteşem bir launcher ile muhteşem dönüş yapmayı planlıyoruz. En kısa süre içerisinde bütün oyunları stabilize ettiğimizde her şey rayına oturacaktır. Değerli yorumun için teşekkürler.Oyuncularınız çok az yeni büyük güncellemeler ve reklamlar yapmalısınız.
peki launcher umarım güzel olurMuhteşem bir launcher ile muhteşem dönüş yapmayı planlıyoruz. En kısa süre içerisinde bütün oyunları stabilize ettiğimizde her şey rayına oturacaktır. Değerli yorumun için teşekkürler.
Sanırım sunucu olarak Türkiye'de launcher çıkaracak olan 2. kişiyiz. Diğer launcher yapımcılarının bir sunucusu olduğunu zannetmiyorum.peki launcher umarım güzel olurson dönem'de herkes launcher çıkartmaya başladı bakalım Ülke gelişmeye başladı
üşengeçliği bırakıp seviyorum sizi caandalek
![]()
Craft Rise .jar şeklinde çıkartmış yakında oda launcher çıkartırSanırım sunucu olarak Türkiye'de launcher çıkaracak olan 2. kişiyiz. Diğer launcher yapımcılarının bir sunucusu olduğunu zannetmiyorum.Umarım hep birlikte oynamaktan keyif alacağımız bir sunucuyu sizlere sunarız.
Ben zaten sizin sunucu'da arenapvp'de oynuyorum fakat aşırı ping yüklenmesi mevcut.Sanırım sunucu olarak Türkiye'de launcher çıkaracak olan 2. kişiyiz. Diğer launcher yapımcılarının bir sunucusu olduğunu zannetmiyorum.Umarım hep birlikte oynamaktan keyif alacağımız bir sunucuyu sizlere sunarız.
Bunu anlamak pek de zor değil. Bilerek yapılmış bir şeydir. Teşekkürler.Sunucu online fake böyle sunucuya yakışmıyor