İstek attım dc'den akşama kadar biraz doluyum ama akşam girebilirizBen oynarım da mikrofonum yok
yine de oynamak istersen Discordum KJ9298#8972
makineli bir mod paketiyse o modlardan çok iyi anlıyorum istersen bi ekip yapıp beraber oynayabiliriz (burdakileri toplayarak mesela)Teknik moddan anlamayan kişiler gelse de olur ama şöyle bir durum var en azından öğrenmeye açık olsun oyunu kurduktan sonra gelip şu boss modunu da kuralım keseriz gibi bir konuşma geçmesin. Mod paketi konuşulup seçeriz ortak bir şekilde![]()
Açıkçası genel happycraft yok crazycraft gibi gezmeye savaşmaya dayalı dışında her türlü mod paketini deneyebilirim(Eğer biliyorsan BFChickengamers kanalını genelde o tarz modlarla oynuyorum)makineli bir mod paketiyse o modlardan çok iyi anlıyorum istersen bi ekip yapıp beraber oynayabiliriz (burdakileri toplayarak mesela)
aynen bfchickengamers'i bende çok severim (oynadığımız mod paketi fark etmez yeterki artık oynayalım :-) )Açıkçası genel happycraft yok crazycraft gibi gezmeye savaşmaya dayalı dışında her türlü mod paketini deneyebilirim(Eğer biliyorsan BFChickengamers kanalını genelde o tarz modlarla oynuyorum)
Reis şimdi şöyle bir şey var crazy craft mod paketinde teknik mod yok ve bana teknik modları az çok bilen insan lazım ya da daha sonra seri ortasında sıkılıp giden birisini istemiyorum ona göre baştan söyliyim ben (sadece sana özel değil genel olarak yazıyorum bunu)bende oynaya bilirim yaklaşık 4 yıldır crazy craft oynuyorum oynarım bende katılsam mikrafon sorun olmaz vr ama olmasa da olur
reis sen ekle ben seni bulamadım dc de böyle biri yok diyo AhmtC#1218dostum ekle fuirsein35#4616