Yöneticiler arıyorum

ext4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YÖNETİCİ ALIMLARI İPTAL

Oyuncu olarak oynamak isteyen gelsin: ip: 34.65.202.229

Son düzenleme:

ext4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yönetici olmak isteyen arkadaşlar önce servere girip üye olsunlar, sonra buradan bana mesaj atsınlar.

korkmazTele

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selamun aleyküm kardeşim yetkili olmak istiyorum ama tavsiyem açtığın yer çok yanlış bir yer lagın tam yerini açmışsın git
batihostdan aç ben ilgilenirim

ext4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güncel. Arkadaşlar plugin paketim yoktur. Kurduğum plugin paketi bozuk çıktı

BLOODALPER012

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sa öncelikle kurucu veya yönetici olabilirim yaşım 13,5 ama yaşı önemsemeyin bilgim var pl ve komut bilgim var saygım sonsuz ve aktifim sw türü skyblock-faction-pvp ile ilgiliyse iyi olur onun dışında anlaşabileceğmizi sanıyorum pl paketi olarakta goggleye eğer skyblock olursa ' Minecraft OPSkyblock 64X Plugin Paketi yaz' factionsa değiştir opfaction yaz
dc : • Alper • 13 •#1188 ekle

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba ext4.
Googlenin hiç böyle server açtığını bilmiyordum... Neyse sizin sunucunuzda yetkili olmak isterim fakat ilk olarak sadece isminiz ve dc de konuşamız gerekiyor. Başka türlü ben yetkil

HaktanKaptan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar .
İsim : Hakan Yaş 16 Mic var - discord mevcut .
Uzun zamandır minecrafta kafa yoruyorum , plugin bilgim var , builderim yalan olmasın biraz kötü fakat yeterince bilgiliyim eğer plugin paketiniz yoksa yardımcı olurum fakat 1-2 gün hazır paket editleyip devam etmeliyiz elimde hazır paket yok yazmam biraz zaman alır discorddan ekliyorum :)

ext4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yönetici aranmaya devam ediyor.
Adamlara yöneticilik veriyoruz bizden panel istiyorlar. Panelide veriyoruz sunucuyu sil windows kur diyiyorlar.