İstek CRanks Yerine kullanılabilecek Rank Sistemi

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar skyblock sunucumda CRanks pluginini kullanıyorum. Fakat plugin çalışmıyor. Hata nerede bilmiyorum ben op olmama rağmen izniniz yok mesajı alıyorum ranklara baktığımda böyle bir rank yok diyor. bunun yerine bana cranks gibi kolay ayarlanılabilen bir skript veya bir plugin önerebilir misiniz?

Veya CRanks ayarlamayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
@MhaWTHoR CRanks'ın yapımcısı, hataları, sorunlarını vs. söyler isen yardımcı olabilir. Alternatif plugin olarak EzRanksLite/Pro veya Skript kullanabilirsin (skript isteğe rank skripti konusu aç veya Google'dan araştır)

Ekstra olarak geçenlerde ayın plugini seçilen bir eklenti vardı. Pek incelemedim fakat şuradan indirip bir de onu deneyebilirsin: https://forum.gamer.com.tr/konu/k4ranks.426668/

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar skyblock sunucumda CRanks pluginini kullanıyorum. Fakat plugin çalışmıyor. Hata nerede bilmiyorum ben op olmama rağmen izniniz yok mesajı alıyorum ranklara baktığımda böyle bir rank yok diyor. bunun yerine bana cranks gibi kolay ayarlanılabilen bir skript veya bir plugin önerebilir misiniz?

Veya CRanks ayarlamayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
CRanks klasörünü bana internete yükleyip atabilirsen sorunun ne olduğuna bir göz atabilirim, eğer config dışı bir sorun varsa çözmüş oluruz.(Ayrıca hangi sürümü kullandığını belirtirsende iyi olur, 1.3.0 kullanmanı öneririm)

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
CRanks klasörünü bana internete yükleyip atabilirsen sorunun ne olduğuna bir göz atabilirim, eğer config dışı bir sorun varsa çözmüş oluruz.(Ayrıca hangi sürümü kullandığını belirtirsende iyi olur, 1.3.0 kullanmanı öneririm)
Size ulaşabileceğim bir discord hesabı var ise oradan konuşabilir miyiz?