Lord Of Keçi Dolandırıcılık şüphesi

mojomi

oyna.craftturk.tc
En iyi cevaplar
0
Ortada herhangi bir satış sözleşmesi olmadığı için yasal bir satış değildir.
Polis bu tarz olaylar ile pek ilgilenmez sadece davanız açılır ondan sonra yeterli kanıt ve belge olmadığı için
davanız düşer.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Haklı olabilirsin fakat hem hakaret ettiğin hem de ikinizin arasında geçen konuşmaları kendisinin izni olmadan yayınlamanla aynı durumu düşüyorsunuz. Onun yaptığı da, senin yaptığın da yanlış. Ayrıca "tehdit" var olayın içinde, böyle bakacaksak olaya.

UmutPortal

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun birader. İnşallah ceza yer hak yerini bulur ve paranı alırsın.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
40 Dolara yabancı forumlardan çok iyi paketler satın alabilirdin. Geçmiş olsun. Bu arada lordofkeçi de paketlerinin birçok yerini yabancı forumlardan alıyor.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
"kimseye güvenipde paket yaptırmayınız."
Yanlış bir tabir olmuş, tanıdğım işini çok iyi yapan insanlar var örn @BaranArslanMRJ
Lord Of Keçi konusuna gelirsek zamanında 1 yıl önce falan kendisinden bir Survival sunucu paketi satın almıştım, herhangi bir sorunda verdiği hizmetin karşısında asla durmayan bir insan kendisi.
Biraz yavaş reklam yapın ayrıca baranmrj nin paketlerindede yabancı forumlardan alıntılar bulunuyor, yoğunluklu olarak ispanyol dilinde

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Aynen, sen şu çocuk değilmisin paketime alıntı deyip discorda gelip hiçbişey yapamayan. Ayrıca baranmrj bana discord üzerinden paketi beğendiğini söyledii.
Dostum diğer forumda kendinin gibi paylaştığın korsan sitede ki 10 dolarlık bir paketten bahsediyorum. Hem baranı kötüleyip baran'dan saygı alıyorsun, hiç doğru değil.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Diğer forum'da ondan zaten Moderatörler tarafından çöp'e aktarıldı. birçok özellik değişmiş olabilir, ama kaynak size "asla" ait değildir.
Evet içerisinde sadece 1 tane özel kodlanmış bir eklenti bulunuyor yani kaynak maynak bana ait değil, sadece configleri düzenledim , içerisindeki bazı eklentilerle oynadım askyblock eklentisini falan değiştirdim fakat siz bunu anlayamayacak kadar saldırgan bir tavır seyrediyorsunuz, ayrıca baranmrjnin paketlerinde kaç tane özel kodlanmış eklenti var? ayrıca oradaki konu sizin gibi saldırgan, egoist kişiler tarafından tartışma başlatıldığı için çöp ve arşive taşındı

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Evet içerisinde sadece 1 tane özel kodlanmış bir eklenti bulunuyor yani kaynak maynak bana ait değil, sadece configleri düzenledim , içerisindeki bazı eklentilerle oynadım askyblock eklentisini falan değiştirdim fakat siz bunu anlayamayacak kadar saldırgan bir tavır seyrediyorsunuz, ayrıca baranmrjnin paketlerinde kaç tane özel kodlanmış eklenti var? ayrıca oradaki konu sizin gibi saldırgan, egoist kişiler tarafından tartışma başlatıldığı için çöp ve arşive taşındı
Haa bu arada öteki dediğin çöp foruma git bak bakayım orada baranmrjnin paylaştığı skyblock paketine benim yorumumu bul bi incele

YusufEmre456

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Haa bu arada öteki dediğin çöp foruma git bak bakayım orada baranmrjnin paylaştığı skyblock paketine benim yorumumu bul bi incele
Dostum zaten sen diğer forumdan, "asılsız kaynak ve emek çalmak" diye banladın o paketin zaten McMarket'te satılan 15$ Bir paket Baranı kötüleyip, birde iyi diyorsun anlamadım.