Yardım Timings Raporu

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
birkaç gündür sunucuya lag girmeye başladı timings aldım anlamadım bir şey bakabilir misiniz?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tps 18-20 olduğu halde olyor bu lag

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Timings raporuna bakılırsa:
  • Auto save eklentin var ise dünyayı kaydettiği sırada donma giriyor olabilir. TPS yüksek iken lag oluyorsa o muhtemelen lag değil anlık donmalardır ve bir pluginin işlemciyi yorması ile alakalı olabilir.
  • Timings raporun genel olarak temiz muhtemelen ya çok kısa aldın ya da sunucun iyi durumda. Yinede AutoSell, UltimateTimber ve Skript eklentileri problem çıkarıyor olabilir.
Spigot yerine TacoSpigot kullanır isen TimingsV2 ve daha fazla performans elde edebilirsin. TimingsV2 daha iyi bir timings raporu oluşturur, daha fazla bilgi içeren.

TacoSpigot 1.8.8:

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Timings raporuna bakılırsa:
  • Auto save eklentin var ise dünyayı kaydettiği sırada donma giriyor olabilir. TPS yüksek iken lag oluyorsa o muhtemelen lag değil anlık donmalardır ve bir pluginin işlemciyi yorması ile alakalı olabilir.
  • Timings raporun genel olarak temiz muhtemelen ya çok kısa aldın ya da sunucun iyi durumda. Yinede AutoSell, UltimateTimber ve Skript eklentileri problem çıkarıyor olabilir.
Spigot yerine TacoSpigot kullanır isen TimingsV2 ve daha fazla performans elde edebilirsin. TimingsV2 daha iyi bir timings raporu oluşturur, daha fazla bilgi içeren.

TacoSpigot 1.8.8:
şu an spigot kullanıyorum sorun çıkar mı tacospigot a geçince? plugin uyuşmazlığı falan

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Hocam sizi yakalamışken sorayım dedim paperspigotta da oldugu gibi tacospigotunda optimize ayarları varmıdır tps dengelemek için vs.

TacoSpigot zaten PaperSpigot bazlı ve PaperSpigot'da Spigot (ve oda CraftBukkit ve Bukkit) bazlı oldukları için hepsi zaten bir birini içerir. Yani TacoSpigot tüm PaperSpigot içeriklerini içerir, kendine göre ekstra ayarları da taco.yml dosyasına ekler.

erkutalpaslann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TacoSpigot zaten PaperSpigot bazlı ve PaperSpigot'da Spigot (ve oda CraftBukkit ve Bukkit) bazlı oldukları için hepsi zaten bir birini içerir. Yani TacoSpigot tüm PaperSpigot içeriklerini içerir, kendine göre ekstra ayarları da taco.yml dosyasına ekler.
internette optimize ayarlarını arıyordum da hocam 1.12 için vs. denmiş onları kendi sürümü 1.8.8 olan serverime göre uyarlasam sıkıntı çıkarırmı ?