ExpanerOnline | BattlePass | 1.8.X | Edit | 3D Drop | Boss | Köylü Ticaret | Rütbeler | Kasa | Görevler

Denizozaltay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle banımın açılmasını talep etmedim , o gm yardımı olan hesaplar gerçek değil ise benimle ws atmayacaklardı bütün wslerimi hilesiz attım ve ardından hile korumasını test etmek için sw ye girdim sana yardımcı oldum o sırada ise adamın setini gördüm.
Swnizi savunacaksınız diye baştan savma savunmalar savurmayın etrafa lütfen.

Adminler istediği gibi, hilenizi teyit etmek amacı ile yan hesabıyla sizle savaşa girebilir. Zaten adminle hile teyidi savaşına girerseniz ve hile olmadığınız ortaya çıkarsa kaybettiğiniz itemler size aynı şekilde geri verilir. Sizle savaşa girdik, daha doğrusu giremeden foyanız ortaya çıktı. Hile korumasını test etmek diye bir şey yok, ben böyle bir şeye izin vermedim, verilmedi de. Hile kullanmak değil, hileyi bulundurmak bile 2019'da çoğu sunucu ve oyunda hesabınızın kapatılma sebebiyken sunucuda açıkken yakalandınız ve banlandınız. Hile olduğu fakat kullanmadığınız iddaa etmeniz saçmalık zaten, sunucu boşken veya admin yokken kullanmayacağınız ne malum ?

MartiniBiancoo

Her zaman daha iyisi..
En iyi cevaplar
0
Adminler istediği gibi, hilenizi teyit etmek amacı ile yan hesabıyla sizle savaşa girebilir. Zaten adminle hile teyidi savaşına girerseniz ve hile olmadığınız ortaya çıkarsa kaybettiğiniz itemler size aynı şekilde geri verilir. Sizle savaşa girdik, daha doğrusu giremeden foyanız ortaya çıktı. Hile korumasını test etmek diye bir şey yok, ben böyle bir şeye izin vermedim, verilmedi de. Hile kullanmak değil, hileyi bulundurmak bile 2019'da çoğu sunucu ve oyunda hesabınızın kapatılma sebebiyken sunucuda açıkken yakalandınız ve banlandınız. Hile olduğu fakat kullanmadığınız iddaa etmeniz saçmalık zaten, sunucu boşken veya admin yokken kullanmayacağınız ne malum ?
Tamam brom haklısın başarılar serverinde :)

saaaaaas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
suncuda 300k var fakat nsl rutbe atlıycam bide sunnucu siteniz kapatıldı mı
onun dışında gayet güzel