Oyun Öneri Konusu

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben yeni gelen çoğu şeyi öğrendim harbi süper olur aternostan açın serverı fevkalade
Birkaç fikir düşünüyorum. Açarsam sağlam bir ekip yani whatsapplı vb. bir yetkili kadrosu kurup çalışabiliriz. Kaliteli fikirlerin varsa konuşalım. Yeni gelen sistemleri vesaire bilmiyorum fazla ben :/

kalakanki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mod paketleri güzel makina istiyor şuanda Cruze Ve patatos var zaten sürekli güncel mod paketleri değiştiren ki genel olarak teknik modlar üzerine gidiyor 2 side güzel ortamları var tavsiye ediyorum eğlence modu üzerine acacaksanız ise sıkacaktır bir süre sonra pokemon açsanız 3-4 server var onlara rakip olabilirsiniz ama nereye kadar sıkar o da insanı bir zaman sonra

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mod paketleri güzel makina istiyor şuanda Cruze Ve patatos var zaten sürekli güncel mod paketleri değiştiren ki genel olarak teknik modlar üzerine gidiyor 2 side güzel ortamları var tavsiye ediyorum eğlence modu üzerine acacaksanız ise sıkacaktır bir süre sonra pokemon açsanız 3-4 server var onlara rakip olabilirsiniz ama nereye kadar sıkar o da insanı bir zaman sonra
Özel scriptler ile RPG nasıl olurdu?

shubharora734

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Friends, let's find a game with tournaments or a lot of players and open a clan as a forum. It would be more fun but we need to find a suitable game first.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ArdaKaya_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Albion Online (hikayeli bir oyun , düşük sistem pc'ler için ideal) Steam'de ücretsizdir.

Team Fortress 2 (hikayesiz savaş oyunu , düşük sistem pc'ler için ideal) Steam'de ücretsizdir.

Raft.

Hikayeli savaş oyunu istersen Rage 2 'yi tavsiye edebilirim. (sağlam ve güçlü sistem gerektirir , piyasada 300tl civarı bir satış fiyatı var. Bende bu oyun mevcut ve şu an en sevdiğim oyun olduğunu söyleyebilirim , çoğu oyuna bin basar :))