Malesef bu renkleri farklı olarak ayarlıyamazsınız. Simgeleri değiştirmek için;Factions1.6.9.5-U0.1.19-RC2.jar
"prefixAdmin": "**"
Hangi sürümde yapılabilir?Malesef bu renkleri farklı olarak ayarlıyamazsınız. Simgeleri değiştirmek için;
Kod:"prefixAdmin": "**"
Malesef renkler değiştirilmiyor. Klan rengi neyse, başındaki simgede o renk.Hangi sürümde yapılabilir?
Emin misiniz? Çoğu server değiştirmişte.Malesef renkler değiştirilmiyor. Klan rengi neyse, başındaki simgede o renk.
Malesef renkler değiştirilmiyor. Klan rengi neyse, başındaki simgede o renk.
"prefixAdmin": "§c§lK §7",
Böyle yaptığımız zaman birisi bir klana savaş açtığı zaman yine gri gözükmez mi?Bu işinize yarayacaktır
Kod:"prefixAdmin": "§c§lK §7",
Evet öyle gözükür, bu kısımdan istediğiniz rengi ayarlaya bilirsinizBöyle yaptığımız zaman birisi bir klana savaş açtığı zaman yine gri gözükmez mi?
"colorMember": "BLUE",
"colorAlly": "LIGHT_PURPLE",
"colorTruce": "DARK_PURPLE",
"colorNeutral": "YELLOW",
"colorEnemy": "RED",
"colorPeaceful": "GOLD",
"colorWar": "DARK_RED",
K yazısını renkli yaptım fakat ally enemy gibi şeyler gri gözüküyor.Evet öyle gözükür, bu kısımdan istediğiniz rengi ayarlaya bilirsiniz
Kod:"colorMember": "BLUE", "colorAlly": "LIGHT_PURPLE", "colorTruce": "DARK_PURPLE", "colorNeutral": "YELLOW", "colorEnemy": "RED", "colorPeaceful": "GOLD", "colorWar": "DARK_RED",
Attığım yerden renklerini ayarlaya bilirsin, ayarladığın renk ler sadece normal klan üyelerinde renkli gözükür.K yazısını renkli yaptım fakat ally enemy gibi şeyler gri gözüküyor.
Ayarladım mesela klan savaşı ilan edildiği zaman &4 ile gözükmesi gerekirken &7 gözüküyor.Attığım yerden renklerini ayarlaya bilirsin, ayarladığın renk ler sadece normal klan üyelerinde renkli gözükür.