Onaylı Tanıtım aSkyblock Ada izinleri sorunu...

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba Arkadaşlar hiç uzatmak istemiyorum benim askyblock pluginimdeki olan bir sorunu size iletmek istedim belki çözüm bulurum diye
config'ten ayarlamama rağmen oyuncular başka oyuncuların adasındaki büyü masasını, ocağı ve çalışma masasını kullanabiliyor ben bunu nasıl engelleyebilirim?
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim. Görseller:

130090

130091

Başka oyuncunun gözünden ayrı bir kişiye ait ada :

130092

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bahsettiğin aletlerin içerisine koyulan eşyalarla herhangi bir işlem yapılamıyor olması gerek. Büyü yapmak için kullandı diyelim. Büyü gerçekten oluyor mu? Yoksa o slotlara eşya konulmasında sorun olmayacağın düşünüyorum.

Edit: Fırının içinde olanları alabiliyorlar mı?

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bahsettiğin aletlerin içerisine koyulan eşyalarla herhangi bir işlem yapılamıyor olması gerek. Büyü yapmak için kullandı diyelim. Büyü gerçekten oluyor mu? Yoksa o slotlara eşya konulmasında sorun olmayacağın düşünüyorum.

Edit: Fırının içinde olanları alabiliyorlar mı?
Evet denedim içerisindeki eşyalarda alınıyordu ve " /is settings " komutunu kullandığımda izinleri ayarlayamıyorum örneğin " crafting table = izinli " bunu izinsiz hale getiremiyorum. oyun içerisinden bunu yapmak mümkünmü?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Evet denedim içerisindeki eşyalarda alınıyordu ve " /is settings " komutunu kullandığımda izinleri ayarlayamıyorum örneğin " crafting table = izinli " bunu izinsiz hale getiremiyorum. oyun içerisinden bunu yapmak mümkünmü?
Yetkisiz bir oyuncu olarak denedin değil mi? Yetkin varsa çalışmayabilir. Yada normal oyuncuya fazla yetki vermişde olabilirsin.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Sunucuyu durdurun, config.yml nizi silip tekrardan sunucuyu başlatın ardından ayarlarınızı tekrardan yapmayı deneyiniz.

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yetkisiz bir oyuncu olarak denedin değil mi? Yetkin varsa çalışmayabilir. Yada normal oyuncuya fazla yetki vermişde olabilirsin.
Sorunumu halletim artık oyuncular fırını v.b şeyleri açamıyor fakat halen ayarları değiştiremiyorlar tıklamalarına rağmen ayarlar değişmiyor neyden kaynaklı olabilir?