Yardım 1 oyuncuya 2 yetki verme

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların sürekli rütbeleri değişiyor olucak A>B>C>D şeklinde gidicek.
Vip alan kişilere ayriyeten bi tag daha vermesini istiyorum örnek olarak [VİP] [D] DonsuzMeymun:

bunu nasıl sağlayabilirim ?

Kullandığım pluginler:
Luckperms
EZranksPro

Son düzenleme:

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Merhaba, bildiğim kadarıyla PermissionEx adlı pluginle birden fazla yetki verebiliyorsunuz tam emin değilim yinede araştırsanız sizin açınızdan iyi olabilir. :) İyi forumlar

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bildiğim kadarıyla PermissionEx adlı pluginle birden fazla yetki verebiliyorsunuz tam emin değilim yinede araştırsanız sizin açınızdan iyi olabilir. :) İyi forumlar
çoğu yetki verme plugini 2 adet yetki verme mekaniğine sahip. Benim için önemli olan 2 tane dinamik tag ekleyebilmek

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Böyle bir eklenti bilmiyorum, skriptle yapılabilir. Ancak eklenti olmayadabilir çünkü 2 tagı ekletmek oyuncunun tagları üzerinde görünüş bozukluğu yaşatabilir bu nedenle yapılmamış olabilir. Kendinize özel yapabilirsiniz.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir eklenti bilmiyorum, skriptle yapılabilir. Ancak eklenti olmayadabilir çünkü 2 tagı ekletmek oyuncunun tagları üzerinde görünüş bozukluğu yaşatabilir bu nedenle yapılmamış olabilir. Kendinize özel yapabilirsiniz.
Böyle sistemler var birçok sunucuda gördüm herhangi bir kaynaktan yapılışını bulamadım

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Yazacağım yöntem group manager için.
1. Vereceğimiz group ların ikisinide oluşturalım.
2. Kişiye yetkilerden birini verelim. (Örn. ben VIP veriyorum)
3. Kişinin group ve prefix i VIP oldu ama ben 2 bir group daha vermek istiyorum mesela rehber bunuda "/manuaddsub" ile vereceğim. (/manuaddsub nick rehber böylece chat da görünmesede kişinin 2. bir group u var)
4. Chat da prefix in de hem rehber hem vip görünmesini istiyorum bunuda " /manuaddv " ile yapacağız. (/manuaddv nick prefix &8[&3VIP&8]&3Rehber &e)

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazacağım yöntem group manager için.
1. Vereceğimiz group ların ikisinide oluşturalım.
2. Kişiye yetkilerden birini verelim. (Örn. ben VIP veriyorum)
3. Kişinin group ve prefix i VIP oldu ama ben 2 bir group daha vermek istiyorum mesela rehber bunuda "/manuaddsub" ile vereceğim. (/manuaddsub nick rehber böylece chat da görünmesede kişinin 2. bir group u var)
4. Chat da prefix in de hem rehber hem vip görünmesini istiyorum bunuda " /manuaddv " ile yapacağız. (/manuaddv nick prefix &8[&3VIP&8]&3Rehber &e)
Guruplar dinamik olucak rank atlicakları için her seferinde elle değiştirmeyi bende biliyorum. işime yaramicak bi cevabı en iyi seçip konuyu kapatmanda bi garip ?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Guruplar dinamik olucak rank atlicakları için her seferinde elle değiştirmeyi bende biliyorum. işime yaramicak bi cevabı en iyi seçip konuyu kapatmanda bi garip ?
Sen bilirsin senin sorunun bildiğim tek cevabı. Benim bildiğim kadarı ile hiçbir pluginde çift group verme özelliği bulunmamakta. Eğer ki önerdiğim yol uzun geldiyse bu yöntemi işine yarayacak şekilde bir iki farklı skript a çevirip kısaltabilirdin ve bu sayede işlem tek komut kullanarak tamamlanabilirdi.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin senin sorunun bildiğim tek cevabı. Benim bildiğim kadarı ile hiçbir pluginde çift group verme özelliği bulunmamakta. Eğer ki önerdiğim yol uzun geldiyse bu yöntemi işine yarayacak şekilde bir iki farklı skript a çevirip kısaltabilirdin ve bu sayede işlem tek komut kullanarak tamamlanabilirdi.
LuckPerms ile suffix ve prefix olarak dinamik 2 tag ayarlanabiliyor ([A5] DonsuzMeymun [VİP] : ). Fakat görünüş açısından hoş durmadığı için ikisinide başa almak istiyorum.