Yardım Durduk yere sunucu çöküyor

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Logları atman gerek. Timings'de bir şey çıkmaz. Lag yok ise Timings işe yaramaz. Ki zaten Timings v1 kullanıyorsun bize verdiği bilgi sınırlı. Crash hatalarını atarsan bakabiliriz.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Buradan atabilirsen aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Aynı zamanda sorunu ben anlamaz isem diğer arkadaşlar da hatayı görmüş olur. Herhangi bir kişisel bilgi olacağını sanmıyorum hatalarda.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesine yükleyebilirsin. IP adreslerini vesaire otomatik siliyor diye biliyorum.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Maalesef crash hataları yok bu logda. Crash-reports diye bir klasör var mı sunucunuzun ana dizininde?
Yok hocam. Bu crash değil ya ani bir çökme. Time out mesajı geliyor. Herkes birden atılıyor konsol kullanılamıyor 30-40 saniye kadar. Bunu ayarlamak için ekstra bir şey yapılabilir mi?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Yok hocam. Bu crash değil ya ani bir çökme. Time out mesajı geliyor. Herkes birden atılıyor konsol kullanılamıyor 30-40 saniye kadar. Bunu ayarlamak için ekstra bir şey yapılabilir mi?

Exploit koruma eklentileri yükleyin. ViaVersion eklentisi yok ise yükleyin. CustomPayloadFix tarzı eklentiler çözüyordu bu olayı.

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
En iyi cevaplar
2
hangi sürümü kullanıyorsun galiba normal spigot sürümü kullanıyosun paperspigot yada tacospigot geçebilirsin.
önerim PaperSpigot

Not: balon denilen saldırıya çok benziyor​