Site yetersiz kaldı ancak word üzerinde dediğiniz gibi yapılabiliyormuş. Biraz araştırarak oluşturdum ancak arkaplanı saydam olarak kırptığımda yazı çirkinleşiyor, uğraşıyorum bakalım.. Yardımınız için teşekkürler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ayrıca Microsoft Word programından da yapılabiliyordu diye biliyorum. Yine de en sağlıklısı photoshop üzerinden yapmak.
Umarım bir şekilde halledebilirsin. Bence yine de photoshop indir, orjinal sitesinden indirirsen 14 günlük free trial veriyorlar zaten işini bitirine kadar kullanılırsın.Site yetersiz kaldı ancak word üzerinde dediğiniz gibi yapılabiliyormuş. Biraz araştırarak oluşturdum ancak arkaplanı saydam olarak kırptığımda yazı çirkinleşiyor, uğraşıyorum bakalım.. Yardımınız için teşekkürler.
Teşekkürler denedim ancak istediğim çözünürlükte gerçekten kötü duruyor. Word'den bir şeyler çıkacak gibi..Online editör şu siteyi deneyebilirsiniz: photopea.com
Yazıyı bükmek için:
![]()
İstersen photoshop indirip kurmanda yardımcı olabilirim.Teşekkürler denedim ancak istediğim çözünürlükte gerçekten kötü duruyor. Word'den bir şeyler çıkacak gibi..
Son çare Aseprite programıyla çizerim. Daha önce ps kullandım boyutu büyük olduğu için internet çilesine katlanmak istemiyorumİstersen photoshop indirip kurmanda yardımcı olabilirim.