Pubg Vikendi

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
57
Beğeniler
426
Puanları
2,640
Ruh hali
131313


131314


PUBG Vikendi

Vikendi, PUBG oyuncuları için birden fazla yoldan yeni bölgelere işaret ediyor. Vikendi'nin karla kaplı arazisi ve bol miktarda kışlık florası olan diğer haritalardan manzaradaki ani değişimin yanı sıra, haritada bazı ayarlanmış yağma oranları, tutulması gereken yeni bir saldırı tüfeği ve diğer mekanik güncellemeler ile saçma Özellikler. 6x6km'lik harita, oyunculara geliştiricilerin Goldilocks bölgesinde küçük Sanhok ile daha büyük haritalar, Erangel ve Miramar arasındaki yatmasını umdukları bir deneyim ve oyun hızı sunuyor.


PUBG Vikendi En İyi Yağma Yerleri

Vikendi, her biri değişen miktarlarda yağma ile 27 adında konumdan oluşur. Vikendi yağmalarının SMG'leri, özellikle de Micro-Uzi'yi tercih ettiği konusunda neredeyse evrensel olarak kabul edilmiştir. Ayrıca diğer haritalardakinden çok daha yaygın olanı, sis bombası, scopeları, Seviye 3 askeri yelekleri ve Seviye 3 kasklarıdır - ikincisi artık yalnızca droplardan elde edilmek yerine, dünyada normalde ortaya çıkan kasklardır.

Bununla birlikte, keskin nişancı tüfeği ve DMR'lerin ortaya çıkma hızlarının bir darbe aldığı görülüyor. Kar98k, Mini 14 veya bir SKS ile dolaşmak için nispeten az fırsat bulacaksınız. Binaların ve ağaçların sağladığı çok fazla miktarda örtü ile birleştiğinde, yakın mesafeli silahlara yaslanmış olan bir kaç yüz metreden uzak bir düzine metreden ölme veya öldürülme ihtimalinin daha yüksek olduğu bir deneyim sunar.


PUBG Vikendi en iyi drop yerleri

Haritaya bir bakış, Vikendi'nin diğerlerine göre çok daha eşit nüfuslu çok sayıda konuma sahip olduğunu, adlandırılmış konumların birçoğunun boyutlarının benzer olduğunu düşünerek sıcak oyunun ilk oyuna egemen olma oranını azalttığını söylüyor. Özellikle Solo oynarken, nereye giderseniz gidin orada en az bir ya da iki kişi yanınıza düşüyor olabilir. Bu nedenle, en fazla aksiyonun muhtemel olduğu zamanı önceden bilmek ve en iyiyi almak için bırakılacak daha ilginç yerler. En popüler iki konumla başlayacağız:

Kale

131312


Kale, şu ana kadar Vikendi'deki en popüler destinasyondur ve Hacienda'nın Miramar'a ne olduğu Vikendi'ye dönüşmüştür. Her tarafta suyla çevrili, oldukça merkezi ve savunulabilir bir yer. Ana kulenin yakınındaki yürüme yolu, ekiplerin serbest zekâ kazanmalarına izin veren harika bir kesme noktasıdır, ancak iç kısmı da açıktır. Yürüyüş yolları arasında çömelmek, size potansiyel olarak avantaj sağlayan, diğer oyunculardan çok fazla yer kaplar. Burada bulunacak bir sürü iyi ganimet de var, bu yüzden kitlelerin de hayatta kalmasını sağlayabiliyorsanız, o zaman burada bırakılan kitlelerle iyi bir donanıma sahip olmalısınız.

Goroka

131311


Goroka, herkesin silahlarını ateşlemek istediği diğer büyük parti mekanı. Oldukça sıkı bir şekilde yerleştirilmiş olan bu kasaba, küçük bir höyük üzerine kuruludur; Goroka, yeterince silah ve teçhizat bulmak için hepsini keşfetmenize gerek kalmayacak kadar büyüktür, ayrıca bir ton boş noktaya göle kadar uzanmak için. Yakındaki büyük tepe, keskin nişancı tüfeği ve scope için ellerini almak için yeterince şanslı olanlar için mükemmel bir kesme noktasıdır.

Dobro Mesto ve Volnova gibi bazı iyi yağmalanan bazı popüler olmayan pozisyonlar da vardır. Uçuş yolları konumlarının üstünden geçtiğinde oldukça sıcak olma eğilimindedirler ve bu nedenle, özellikle o yerlere ulaşmadan önce uçakta hala çok sayıda oyuncu varsa, bu alanlarda dikkatli olmalısınız. Son olarak, burada, eğer Yalnız oynarsanız, ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahip olabileceğini kanıtlayabilen, dövülmüş pistin biraz dışındaki yerler var.


Dobro Mesto'nun güneyindeki barakalar

131310


Dobro Mesto'nun ana bölümünün çok iyi bir ganimet olmasına rağmen, etrafta koşabilecek birçok oyuncu var. Derhal meşgul olmak istemeyen ancak yarı yarıma yağma almak isteyenler için, yukarıdaki görüntünün sol alt kısmında, tepenin biraz yukarısında görebileceğiniz barakaların çok iyi silahları var ve deneyimlerimiz tam seviye 3 zırh seti. Elbette bu her zaman ortaya çıkmayacak, fakat potansiyel orada. Aynı zamanda, doğudaki tarlalar arasında, iyi silahlara, atıcılara ve zırhlara sahip çok uzak değil.

Cosmodrome

131309


Cosmodrome, makul miktarda yağma içeren büyük bir kompleks, fakat hepsi çok yayılmış. Bu bölgeyi daha ilginç yapan şey, keskin nişancı tüfeği ve araçlarda dolaşan diğer oyuncuların tehdidinden korunan, yeraltı kısımlarına sahip olmasıdır. Belli bir kısım, kayalık bir yüzün üzerindedir ve bir portal yukarıya doğru uzanmaktadır. Bazı mükemmel bir örtünün yanı sıra, keşfedilirse kaçma fırsatı da sağlayabilir. En yüksek malzeme yoğunluğu için özellikle güneydeki harap binaya ve batı yapısına bakın.

Kale ve Çimento Fabrikası Arasındaki Rıhtım

131307


Yalnız olmanız koşuluyla, bu sonuncusu düşünülmeye değer olabilir. Her yerde daha yüksek kapsam ve daha yüksek seviyeli zırh / silah şansı bulunduğundan, daha küçük yerler bile rakiplerinize üstünlük sağlamanız için tam ihtiyacınız olan şeyleri verebilir. Bu yer ayrıca görece birkaç aracın doğduğu yerlerin yanı sıra tepenin hemen altındaki bazı iskelelere yakındır. Bu kale alanına giden tek yol olduğundan, o bölgeden ortaya çıkan herkese Çimento Fabrikası'ndaki eşyaları bulmak veya Kaleye saldırı yapmak isteyenlere saldırmaya çalışabilirsiniz. Rıhtımlar, uzaktan çekim yapmanız için neredeyse tamamen güvenli bir gizleme sağlayabilir.

Kaplıcalar

131306


Haritanın altındaki Cantra'nın hemen dışındaki Kaplıcalar, solo oyun için en sevdiğim yerlerden biri (ikili ve mangalar, burada istediklerinden biraz daha az yağma bulabilir). Merkezi bir konumdan uzaktayken, Kaplıcalar meydanında küçük kulübe ve yağma noktalarına bakan iki büyük ev, beni batıya doğru Cantra ya da Kuzey'e Çimento Fabrikasına ya da Kale'ye döndürmeye başlamak için yeterince iyi bir yağma sağladı. Oyunun ortasında birkaç ölüm ve çok daha fazla teçhizat var.

Dino Park

131305


Burası yağma için özellikle iyi bir yer değil, ancak çok önemli bir nedenden dolayı popüler: dinozorlarla dolu. Bu yüzden sonsuz derecede harika ve en azından bir kez T-Rex'i ve diğer dinozorları acımasız ihtişamlarında görmek için bir kez kontrol etmelisiniz.

G36C Saldırı Tüfeği

Plunkbat’ın SCAR-L hayranları, popüler saldırı tüfeğinin Vikendi’de doğmadığını duyunca hayal kırıklığına uğrayacak. Yerini alan G36C, Vikendi'ye özel bir saldırı tüfeği / karabina hibrid silahı. Bu yeni gelen oyuncu 5.56mm cephane alır ve uzun bir mag ataşmanı ile 40'a kadar atılabilen 30 mermi dergisi içerir. Diğer birçok silahta olduğu gibi, silah tek atış ve tam otomatik arasında geçiş yapılabilir. G36C'nin SCAR-L ile benzer istatistiklere sahip olduğu, ancak biraz daha hızlı bir atış olduğu açıklanmaktadır. Her ikisi de Vikendi'den çıkarılmış olan bir SCAR-L'nin eksi yarım tutuş ve başparmak tutuşu gibi tüm ataşmanlarını alır. Bununla birlikte, silahın büyük geri tepmesi saniyede biraz daha yüksek bir hasarı telafi ediyor ve çoğu oyuncu G36C'nin tam otomatik modda kontrol etmenin zor olduğunu belirtti. Silahı bir SMG gibi kullanmak isteyeceksiniz, yakın mesafeli DPS cesaretinden yararlanarak, ancak belli mesafedeki oyuncuları seçmek için başka silahlar seçmelisiniz, çünkü G36C sizi bu konuda hayal kırıklığına uğratabilir.

PUBG Vikendi Araçları

Kar motosikletleri bu yıpranmaya Vikendi'de girdi; bu iki uçlu, iki koltuklu araçlar harita üzerinde, adlandırılmış ve isimsiz konumlarda dağılmış durumda. Taşıma ve sürüklenme yeteneklerine alışmak biraz zaman alır ancak Vikendi'deki diğer araçlardan daha iyi bir seyahat yöntemi sunar. Tahmin edebileceğiniz gibi, kar motosikletleri karda ve özellikle buzda mükemmeldir ve en sevdikleri arazinin net açıklıkları boyunca 100km / s hıza ulaşır. Bununla birlikte, daha az çekici, aracın kontrolden çıkma veya çimenli alanlarda durma noktasına gelmesi için tercih ettiği bir ürün olduğundan, bir kar aracına atladığınızda yolculuk yolunuza dikkat edin. Ayrıca, ılımlı ateş altında kolayca patlayabilirler, bu nedenle eğer biri size ateş açmaya başlarsa hareket etmeye devam etmenizi sağlar, çünkü kar aracının hızı, bu durumlarda sizi kurtaracak tek şeydir. Ayrıca, daha önce belirtildiği gibi kar motorlarının karda çok farklı izler bıraktığını, diğer oyuncuların sizi avlamak için izlemede tam olarak bir dereceye ihtiyaç duymadıklarını belirtmeye değer. Fakat bu genellikle ödemeye değer bir bedeldir. Kar motosikletleri harita boyunca hızlı ve güvenilir bir ulaşım şeklidir ve mavi veya kırmızı bölgelerden kaçmak söz konusu olduğunda bir cankurtarandır.

Bir sonra ki konuda görüşmek dileğiyle.
 


Melihoper

mc.TurkLion.net
Mesajlar
395
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
191
Puanları
490
Ruh hali
Güzel bir bilgilendirme olmuş, Vikendi harbiden çok OP bi' yer
 

Exkaar

YASAKLANDI
Mesajlar
613
En iyi cevaplar
35
Beğeniler
566
Puanları
1,905
Kar araçları hoşuma gidiyor, bu yüzden erangel'den sonra en sevdiğim harita vikendi oldu.
 

EymenBeyz

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
13
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
60
Drop mağarasını incelerseniz konu güzel olacaktır. Başarılı :)
 

Üst