Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
>>THELEGEND<< - Kendi banka plugininizi yapın! - Videolu!
15 saniye izledim göz ucuyla baktım . Siz Liselilerin aksine biz yazın çalışıyoruz , bize tatil yok Baktım ve işime gücüme döndüm. Koymuştur doğrudur. İnceleyeceğim akşam.
15 saniye izledim göz ucuyla baktım . Siz Liselilerin aksine biz yazın çalışıyoruz , bize tatil yok Baktım ve işime gücüme döndüm. Koymuştur doğrudur. İnceleyeceğim akşam.
gerçekten beni gram tanımıyorsun ve liseli diyerek benden daha toxic bi insan olduğunu kanıtlıyorsun. karşında ki insanın daha ismini bilmeden bu şekilde ithamlar hiç hoş değil. gelmişsin 20-30 yaşına vlt forumunda her gördüğüne liseli diyorsun. yazık gerçekten bi de bana karşı attığın her mesaj için o.p. mesajını beğeniyor mükemmel kankacılık devam böyle.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.