ULTRA OP SKYBLOCK Serverimize Alım Yapıyoruz IP : sapphire.mcalias.com

KinqBarmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
sapphire.mcalias.com
IP:sapphire.mcalias.com

Alımlar
1 Tane Rehber
2 Tane Youtuber
1 Tane Builder ( Güzel Olucak Buildi)

JockMonB1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler Sunucunun Plugini Haritası Çalıntı İsterseniz Gösterebilirim Boşu Boşuna Zaman Kaybetmeyin 2 3 Güne Kapanır Telif Hakkı Nedeniyle

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Sunucunun Plugini Haritası Çalıntı İsterseniz Gösterebilirim Boşu Boşuna Zaman Kaybetmeyin 2 3 Güne Kapanır Telif Hakkı Nedeniyle
Sunucu İle Bir Bağlantım Yok Fakat Minecraftta Telif Hakkı Pek Komik Geliyor Açıkcası Telif Hakkı Olmaz Minecraft Sunucularında

JockMonB1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu İle Bir Bağlantım Yok Fakat Minecraftta Telif Hakkı Pek Komik Geliyor Açıkcası Telif Hakkı Olmaz Minecraft Sunucularında
Dostum Olur Nasıl Mı Olur Minecraft Sunucularında Kendine Ait Olan Herhangi bir şey Varsa Onu Kendine Ait Olduğunu Göstermek İçin Telif Hakkı Koyarlar Ve Bunun Bölümleri Vardır TM Şirek Telif Hakları Copyright Server-Site-SosyalMedya-Fotoğraf Gibi Şeylerde R İse Herhangi Bir Ürün İçin Geçerlidir

MiddleEarthResmi

154878724 Görüntülenme
En iyi cevaplar
0
Plugin paketi bedavaya koyuldu ise alıntıdır. Fakat istenmediği halde başkasından alırsa çalıntıdır. Telif hakkı pluginlerde saklı değildir. Oyunu çalarsın aynısını yaparsın oyunun daha çok tutar. Telif budur.

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Olur Nasıl Mı Olur Minecraft Sunucularında Kendine Ait Olan Herhangi bir şey Varsa Onu Kendine Ait Olduğunu Göstermek İçin Telif Hakkı Koyarlar Ve Bunun Bölümleri Vardır TM Şirek Telif Hakları Copyright Server-Site-SosyalMedya-Fotoğraf Gibi Şeylerde R İse Herhangi Bir Ürün İçin Geçerlidir
Kanıtlayamaz Kendine Ait Olduğunu Patent Vs. Almıyorlar